Vestel TV Donma ve Takılma Sorunu

Reaksiyon skoru
28
Hepsiburada üzerinden yaklaşık 1 ay önce VESTEL 50UA9600 4K Android TV satın aldım. Youtube a girince donmaya başladı. Çıkıyorum ekran siyah sadece ses var. Tv ye geçiş yapınca ses var görüntü yok. Televizyonu kapatıp fişi çekince biraz bekledikten sonra düzeliyor. Ama sık sık tekrar etmeye başladı. Şimdi 5-6 ay sonra olsa çok sıkıntı çıkarmam servis gelsin tamir etsin ama yani alalı 1 ay oldu ... Aldığıma bin pişman oldum. Keşke başka bir marka alsaydım.Birebir değişimde kabul etmiyorlar. Dolandırılmış gibi hissediyorum. Keşke almasaydım. Öneriniz nedir? Tüketici hakem heyetine versem sonuç alırmıyım?

Hepsiburada üzerinden yaklaşık 1 ay önce VESTEL 50UA9600 4K Android TV satın aldım. Youtube a girince donmaya başladı. Çıkıyorum ekran siyah sadece ses var. Tv ye geçiş yapınca ses var görüntü yok. Televizyonu kapatıp fişi çekince biraz bekledikten sonra düzeliyor. Ama sık sık tekrar etmeye başladı. Şimdi 5-6 ay sonra olsa çok sıkıntı çıkarmam servis gelsin tamir etsin ama yani alalı 1 ay oldu ... Aldığıma bin pişman oldum. Keşke başka bir marka alsaydım.Birebir değişimde kabul etmiyorlar. Dolandırılmış gibi hissediyorum. Keşke almasaydım. Öneriniz nedir? Tüketici hakem heyetine versem sonuç alırmıyım?
bende vestel aldım hocam sağ altda hafif bulutkanma ve smarta geciste yavaslik vardı servis cagirdim bana panda panel normal dedi bende baska panel olduğunu söyledim ozellikleri saydım sonra değişim yazdi

GÜNCELLEME!

Vestel 50UA9600 model televizyonu muadil olarak söyledikleri 55UA9520 model ile değiştirdiler. Yeni televizyonda Amazon prime, Youtube ve Netflix uygulamalarında videolarda takılmalar oluyor.

Açıkcası hiç memnun değilim. Şimdi diyeceksiniz değiştirdiler daha ne istiyorsun veya en başta almasaydın. Kardeşim bu özellik var şunları izleyecebileceksin diye satarsan bende onun karşılığını isterim. Biz o özellikleri sunuyoruz ama yarım yamalak çalışıyor gibi bir şey olamaz. Keşke TCL 50P725 alsaydım. Fiyat farkı çok azdı. En azından yerli, servisleri de buralara yakın diye tercih etmiştim. Dümdüz TV olarak sıkıntı yok ama android tv olarak karşılığını vermiyor. Bu hayatta bu kadar mı şansızlık olur. Uğraşasım gelmiyor artık. Hiçbir şey yolunda gitmiyor. Yine mutsuzuz.

Geri