Aylık 9gb 56tl ise gözün kapalı geçArkadaşlar bimcell iyice suyunu çıkardı. 81+4 TL olmuş paketleri. Vestelcell'e geçmeyi düşünüyorum. 9+9 Gb İnternet 56 TL ,Geçilir mi?
Çok iyi lanArkadaşlar 55 TL(18gb-1000Dk-1000Sms) Vestelcell'e geçtim.
Ben TT kullanıyorum gayette memnunum bu arada şehir olarak değişiyor tabi yerler.Kullanıyorum ? Turkcell'den geçtim. Nerede yaşadığına da bağlı. İstanbul'da TT diğerlerinden daha kötü.
Ek paket alabiliyor musun? Mesela dakika internet vsArkadaşlar 55 TL(18gb-1000Dk-1000Sms) Vestelcell'e geçtim.
2019dan beri bu paket varmış. 9+9 kampanyalı. 1 sene taahhüt veriyorsun. Baya iyi yaNasıl ya? TT ds 40Gb Sınırsız Sosyal Medya paketine 250 Ödüyorum öyle olay varsa tahattütüm bitince geçeyim
Uygulama olarak TT online işlemler kullanıyor ve uygulamadan ek paket yeri var alınabiliyor. Bimcell illallah ettirdi.Ek paket alabiliyor musun? Mesela dakika internet vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bimcelliyim nalet olsun trkc ile yarışıyor
1günlük deneyimim Turk Telekomdan farkısz Zaten aynı altyapıDeneyimi olan yazabilir, geçmeyi düşünüyorum
Bayiden 20 dk da geçtim ben. Yeni hat verdiler.ben de başvuru yaptım arayıp onay aldılar 5 gün oldu adrese gelip bişeyler imzalatacaklarmış galiba bekliyorum hala
Teşekkür ettim reis bende bu ayımı bitirip geçiyorum teşekkürler2019dan beri bu paket varmış. 9+9 kampanyalı. 1 sene taahhüt veriyorsun. Baya iyi ya
Uygulama olarak TT online işlemler kullanıyor ve uygulamadan ek paket yeri var alınabiliyor. Bimcell illallah ettirdi.
1günlük deneyimim Turk Telekomdan farkısz Zaten aynı altyapı
Bayiden 20 dk da geçtim ben. Yeni hat verdiler.
bendede 150tl bende 52gb civarı kullanıyorVodafone 100tl full sınırsız paket, aylık internet kullanımım 170gb falan
nasıl yapıyoruz bunu?14 download 6 upload gözüküyor şuan, 2 yıldır falan bu şekilde kullanıyorum şikayetim olmadı hiç