Hepsi buradadan aldim cinde yapildigi icin seri no da cince yaziyor fotoğraf ekleyemem suan da eve gidince eklerim ama seri numarasini eklersem baska birileri kullanamaz mi o kampanyayiNereden aldınız ve fotoğraf yükleyebilir misiniz.
Nereden aldınız ve fotoğraf yükleyebilir misiniz.
Hangi siteden aldınız?
Fatura fotografi ıstiyorlarmisHepsi buradadan aldim cinde yapildigi icin seri no da cince yaziyor fotoğraf ekleyemem suan da eve gidince eklerim ama seri numarasini eklersem baska birileri kullanamaz mi o kampanyayi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim monitörlerimde çince yazmıyor hepsiburada dan almıştım ve satıcısı hepsiburadanın kendisiydi. siz vizyon bilgisayar satıcısından mı aldınız ürünü.Hepsi buradadan aldim cinde yapildigi icin seri no da cince yaziyor fotoğraf ekleyemem suan da eve gidince eklerim ama seri numarasini eklersem baska birileri kullanamaz mi o kampanyayi
Fatura fotografi ıstiyorlarmis
EvetBenim monitörlerimde çince yazmıyor hepsiburada dan almıştım ve satıcısı hepsiburadanın kendisiydi. siz vizyon bilgisayar satıcısından mı aldınız ürünü.
Cakma urun olamaz degil mi?Benim monitörlerimde çince yazmıyor hepsiburada dan almıştım ve satıcısı hepsiburadanın kendisiydi. siz vizyon bilgisayar satıcısından mı aldınız ürünü.
Asus sitesinde seri numaraları ile bilgi kısmı var inceleyip sizdeki ürünle bir karşılaştırın. Çakma ihtimali olmamalı diye düşünüyorum monitör avrupa seri değil çin bölgesi olabilir. Tam bilgiye sahip değilim. https://www.asus.com/me-en/support/article/566/Evet
Cakma urun olamaz degil mi?
Eve gidince ben daha duzgun bakayim tesekkurlerAsus sitesinde seri numaraları ile bilgi kısmı var inceleyip sizdeki ürünle bir karşılaştırın. Çakma ihtimali olmamalı diye düşünüyorum monitör avrupa seri değil çin bölgesi olabilir. Tam bilgiye sahip değilim. https://www.asus.com/me-en/support/article/566/
Asus kampanyalarında sadece seri numara yazıp aide almıyorsunuz fatura bilgilerinizi girmeniz gerek. O yüzden bir kaç numarayı kapatarak paylaşmakta sorun olmaz.Sakın seri numaranı buraya atma
Bilgisayar gelmedigi icin daha dikkatli inceleyemedim ama tv olarak kullanip baktığımda anlayamadimmonitörün çakma olup olmadığı anlaşılır ki 60 hz ile 144 hz farkını hissedebiliyorsan ve renk canlılığı iyiyse büyük ihtimalle çakma değildir
Fatura ss i istiyor da ben de maile gelmedi direkt kargonun yaninda var onun fotosunu cekip atsam kabul ederler mi?Asus kampanyalarında sadece seri numara yazıp aide almıyorsunuz fatura bilgilerinizi girmeniz gerek. O yüzden bir kaç numarayı kapatarak paylaşmakta sorun olmaz.
Olur net ve okunaklı olduğu sürece sorun olmaz.Bilgisayar gelmedigi icin daha dikkatli inceleyemedim ama tv olarak kullanip baktığımda anlayamadim
Fatura ss i istiyor da ben de maile gelmedi direkt kargonun yaninda var onun fotosunu cekip atsam kabul ederler mi?