Neler Yeni

VG249Q1A aldim seri numarasi cince yaziyor

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Arkadaslar asus tuf v249q1a aldim ve asusun kampanyasina katilacagim ama seri no cince yaziyor nasil bunu harflere cevirecegim?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,488
İsim
Çağatay
Nereden aldınız ve fotoğraf yükleyebilir misiniz.

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsi buradadan aldim cinde yapildigi icin seri no da cince yaziyor fotoğraf ekleyemem suan da eve gidince eklerim ama seri numarasini eklersem baska birileri kullanamaz mi o kampanyayi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi siteden aldınız?

Hepsi buradadan aldim cinde yapildigi icin seri no da cince yaziyor fotoğraf ekleyemem suan da eve gidince eklerim ama seri numarasini eklersem baska birileri kullanamaz mi o kampanyayi

Fatura fotografi ıstiyorlarmis

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,488
İsim
Çağatay

Fatura fotografi ıstiyorlarmis
Benim monitörlerimde çince yazmıyor hepsiburada dan almıştım ve satıcısı hepsiburadanın kendisiydi. siz vizyon bilgisayar satıcısından mı aldınız ürünü.

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Benim monitörlerimde çince yazmıyor hepsiburada dan almıştım ve satıcısı hepsiburadanın kendisiydi. siz vizyon bilgisayar satıcısından mı aldınız ürünü.
Evet

Cakma urun olamaz degil mi?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,488
İsim
Çağatay

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet

Byro76

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kerim Kavak
monitörün çakma olup olmadığı anlaşılır ki 60 hz ile 144 hz farkını hissedebiliyorsan ve renk canlılığı iyiyse büyük ihtimalle çakma değildir

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,488
İsim
Çağatay
Sakın seri numaranı buraya atma
Asus kampanyalarında sadece seri numara yazıp aide almıyorsunuz fatura bilgilerinizi girmeniz gerek. O yüzden bir kaç numarayı kapatarak paylaşmakta sorun olmaz.

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
monitörün çakma olup olmadığı anlaşılır ki 60 hz ile 144 hz farkını hissedebiliyorsan ve renk canlılığı iyiyse büyük ihtimalle çakma değildir
Bilgisayar gelmedigi icin daha dikkatli inceleyemedim ama tv olarak kullanip baktığımda anlayamadim

Asus kampanyalarında sadece seri numara yazıp aide almıyorsunuz fatura bilgilerinizi girmeniz gerek. O yüzden bir kaç numarayı kapatarak paylaşmakta sorun olmaz.
Fatura ss i istiyor da ben de maile gelmedi direkt kargonun yaninda var onun fotosunu cekip atsam kabul ederler mi?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,488
İsim
Çağatay
Bilgisayar gelmedigi icin daha dikkatli inceleyemedim ama tv olarak kullanip baktığımda anlayamadim

Fatura ss i istiyor da ben de maile gelmedi direkt kargonun yaninda var onun fotosunu cekip atsam kabul ederler mi?
Olur net ve okunaklı olduğu sürece sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,375
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom