Neler Yeni

VG259QM Monitör kararıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Merhaba,Asus VG259QM monitörünü kullanıyorum valorant oynarken arada bi 5 saniyeliğine falan görüntü gidiyor sonra geliyor. Ses vs gelmeye devam ediyor sanırım bu monitörden kaynaklı.Çözümü nedir monitör de yeni hani sorun olmaz gibi geliyor acaba başka bir şey mi var yardımcı olun lütfen.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
vg279qm kullandım Hdmı kablosu ile kullanınca aynı sorun bendede mevcut du. Servisini aradım 280hz de Veri aktarımı yetersiz kaldığı için anlık kararmalar Alt tab yapıcna ekran siyaha bürünüyor komitör kapanmıyor sadece pixeller kapanıyordu. Dp 1.4 kablo almıştım ozaman sorun çözülmüştü.
Hdr modu açıkmı ? Hdr mod açıksa Dp kablo kullansan bile oyun acarken kaparken alttab yaparken kararmalar oluyor o renk dengelemesinden kaynaklı problem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdr modu açıkmı ?
hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

vg279qm kullandım Hdmı kablosu ile kullanınca aynı sorun bendede mevcut du. Servisini aradım 280hz de Veri aktarımı yetersiz kaldığı için anlık kararmalar Alt tab yapıcna ekran siyaha bürünüyor komitör kapanmıyor sadece pixeller kapanıyordu. Dp 1.4 kablo almıştım ozaman sorun çözülmüştü.
Hdr modu açıkmı ? Hdr mod açıksa Dp kablo kullansan bile oyun acarken kaparken alttab yaparken kararmalar oluyor o renk dengelemesinden kaynaklı problem.
Kutudan çıkan dpp kablosunu kullanıyorum

240 hz de kullanıyorum ayrıca.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hayır

Kutudan çıkan dpp kablosunu kullanıyorum

240 hz de kullanıyorum ayrıca.
Oc Override ile başarılı voltaj verirsen 280hz kullana biliyorsun o makineyi.
Sen servisi ara bir bilgi al dp kablosu kullandığım halede oyunlarda kararlamalar olduğunu söyle en kötü makineyi alıp incelerler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oc Override ile başarılı voltaj verirsen 280hz kullana biliyorsun o makineyi.
Sen servisi ara bir bilgi al dp kablosu kullandığım halede oyunlarda kararlamalar olduğunu söyle en kötü makineyi alıp incelerler
280 hz de kullanınca monitöre bir şey oluyor gözümü acıtmaya başlıyor.Driver yüklemedim acaba driver yüklesem düzelir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,043
Üyeler
166,315
Son üye
ataberk1443
Top Bottom