Yeni sistemin Ekran çözünürlüğü uymuyor veya dönüştürücü desteklemiyor olabilir.Yeni sistem topladım monitörüm bi önceki sistemin monitörü. Daha önce böyle bir hata almadım. Dönüştürücü ile bağlı. Sorun ne olabilir. Reset atınca sinyal geliyor.
Yeni bir dönüştürücü önerir misin? Ve monitör güç kablosu. Onları bi değiştireyim sonra yine devam ederse bakarızYeni sistemin Ekran çözünürlüğü uymuyor veya dönüştürücü desteklemiyor olabilir.
Ekran çözünürlüğü dediğin olayı anlamadım amaYeni sistemin Ekran çözünürlüğü uymuyor veya dönüştürücü desteklemiyor olabilir.
Hayırlı olsun hocam ama ben bu dönüştürücü işilerindem pek anlamıyorum tek önereceğim böyle üst düzey bir sistemde vga girişli bir monitörü en kısa sürede kullanmamak için para toplamak olur@kaşmerli oguz sistemi topladık kurduk şimdi yine başımıza gelenler reis
sıkıntı dönüştürücü mü ekran kartında mı sıkıntı olan konu buHayırlı olsun hocam ama ben bu dönüştürücü işilerindem pek anlamıyorum tek önereceğim böyle üst düzey bir sistemde vga girişli bir monitörü en kısa sürede kullanmamak için para toplamak olur
Bilemem başka kablo bulup dene istersensıkıntı dönüştürücü mü ekran kartında mı sıkıntı olan konu bu
yeni dönüştürücü ve güç kablosu alıcam ama marka model hangisi daha iyi bilmiyormBilemem başka kablo bulup dene istersen
@slyvanes İyi midir?yeni dönüştürücü ve güç kablosu alıcam ama marka model hangisi daha iyi bilmiyorm
şuan bi ucuzlama olayları başladı diye duydum. monitör değiştirsem bile bunu 2. monitör olarak kullanmaya devam ederim bir sıkıntısı yoksa. Yakın zamanda almayı planlıyorum ama hemen alacak bütçem yok. Şimdilik emin olmam gerek sıkıntının monitörde mi sistemde miYeni monitör al
UGREEN ürünleri güzeldir ama en kısa zamanda yeni bir monitör alman şu an en ucuz en F/P olarak gördüğüm kendimde kullandığım monitör https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-r25f-30.html
Yeni monitör alsamda reis bunu 2. Monitör olarak kullanırım sıkıntısı yoksa. Enazından sistemde mi ekran kartımı sıkıntılı yoksa monitör mü sorun ne çözmem lazım. Sistem yeni aldım çünkü.UGREEN ürünleri güzeldir ama en kısa zamanda yeni bir monitör alman şu an en ucuz en F/P olarak gördüğüm kendimde kullandığım monitör https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-r25f-30.html
Daha ucuzları da mevcut IPS panel olanlarda mevcut özellikleri isteklerine göre şekillenecek![]()