Yardım VGA Sınyal Yok Hatası

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Yeni sistem topladım monitörüm bi önceki sistemin monitörü. Daha önce böyle bir hata almadım. Dönüştürücü ile bağlı. Sorun ne olabilir. Reset atınca sinyal geliyor.

Yeni sistem topladım monitörüm bi önceki sistemin monitörü. Daha önce böyle bir hata almadım. Dönüştürücü ile bağlı. Sorun ne olabilir. Reset atınca sinyal geliyor.
Yeni sistemin Ekran çözünürlüğü uymuyor veya dönüştürücü desteklemiyor olabilir.

Yeni sistemin Ekran çözünürlüğü uymuyor veya dönüştürücü desteklemiyor olabilir.
Yeni bir dönüştürücü önerir misin? Ve monitör güç kablosu. Onları bi değiştireyim sonra yine devam ederse bakarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran çözünürlüğü dediğin olayı anlamadım ama

@kaşmerli oguz sistemi topladık kurduk şimdi yine başımıza gelenler reis
Hayırlı olsun hocam ama ben bu dönüştürücü işilerindem pek anlamıyorum tek önereceğim böyle üst düzey bir sistemde vga girişli bir monitörü en kısa sürede kullanmamak için para toplamak olur

Hayırlı olsun hocam ama ben bu dönüştürücü işilerindem pek anlamıyorum tek önereceğim böyle üst düzey bir sistemde vga girişli bir monitörü en kısa sürede kullanmamak için para toplamak olur
sıkıntı dönüştürücü mü ekran kartında mı sıkıntı olan konu bu

Yeni monitör al
şuan bi ucuzlama olayları başladı diye duydum. monitör değiştirsem bile bunu 2. monitör olarak kullanmaya devam ederim bir sıkıntısı yoksa. Yakın zamanda almayı planlıyorum ama hemen alacak bütçem yok. Şimdilik emin olmam gerek sıkıntının monitörde mi sistemde mi

UGREEN ürünleri güzeldir ama en kısa zamanda yeni bir monitör alman şu an en ucuz en F/P olarak gördüğüm kendimde kullandığım monitör https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-r25f-30.html
Daha ucuzları da mevcut IPS panel olanlarda mevcut özellikleri isteklerine göre şekillenecek :)
Yeni monitör alsamda reis bunu 2. Monitör olarak kullanırım sıkıntısı yoksa. Enazından sistemde mi ekran kartımı sıkıntılı yoksa monitör mü sorun ne çözmem lazım. Sistem yeni aldım çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,859
Üyeler
186,803
Son üye
concehub
Geri