kullanılıyormerhabalar mouse arayışındayım f1 pro almayı düşünüyorum şuanlık bütçem dongle almaya yetmiyor daha sonra almayı planlıyorum dongle olmadan da kullanılıyor mu ?
aktif olarak kullanıyorum alıp pişman olmadıgım nadir şeylerdenpeki mouse alınır mı fikriniz nedir acaba şuan msı clutch gm41 kullanıyorum ve tam bir pişmanlık
kendi sitesinden wraithesports sitesinden almalıyım öyle dimiaktif olarak kullanıyorum alıp pişman olmadıgım nadir şeylerden
evetkendi sitesinden wraithesports sitesinden almalıyım öyle dimi
Teşekkürler
1000hz lik dongle çıkıyor içinden 4klığı sonradan alıyorsunuz diye biliyorummerhabalar mouse arayışındayım f1 pro almayı düşünüyorum şuanlık bütçem dongle almaya yetmiyor daha sonra almayı planlıyorum dongle olmadan da kullanılıyor mu ?
evet bende öyle biliyorum ama dongle sonra alıcam bir süre dongle olmadan kullanıcam bir sorun yada bir farklılık olur mu diye sormuştum1000hz lik dongle çıkıyor içinden 4klığı sonradan alıyorsunuz diye biliyorum
valla mesaj geçmişine mail geçmişine baktım atmamışlar kargoya verilince bilginiz olur muhtemelen aras diye hatırlıyorum@tunq hocam f1 pro modelini şimdi sipariş verdim kargoya verilince takip numarası falan atıyorlar mı ve hangi kargo şirketi ile çalışıyorlar bir bilgin var mı ?
Hayırlı Olsun bu aradavalla mesaj geçmişine mail geçmişine baktım atmamışlar kargoya verilince bilginiz olur muhtemelen aras diye hatırlıyorum
Tamamdır çok teşekkürlervalla mesaj geçmişine mail geçmişine baktım atmamışlar kargoya verilince bilginiz olur muhtemelen aras diye hatırlıyorum
Teşekkürlervalla mesaj geçmişine mail geçmişine baktım atmamışlar kargoya verilince bilginiz olur muhtemelen aras diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı Olsun bu arada