vicdanim hic rahat degil :/

bilmiyorum ya aklimda mama bagislamak, hasta bi kediyi iyilestirmek ya da yavru kedi sahiplenmek var cunku mama ve kuma param vardi ilaca yoktu maalesef.
Olsun hocam sokakta sadece 1 tane kedi yok. Kim bilir kaç tane aç dolaşan kedi var. Tek bir kediye takılmayın. Hayat acımasız yapacak bir şey yok.

Olsun hocam sokakta sadece 1 tane kedi yok. Kim bilir kaç tane aç dolaşan kedi var. Tek bir kediye takılmayın. Hayat acımasız yapacak bir şey yok.
evet dogru diyosunuz ama halsiz halsiz kucagimsa uyumasi falan beni baya etkiledi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de merak ettim, ailen de verebilirdi 50TL yi .
bu tur konulara pek sicak bakmiyorlar yani ben kendim icin zor aliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Duruma çok üzüldüm , ama çoğu insan bile hasta kediyi kurtarmaya çalışmazdı.

İnşallah dediğin gibi kediyi görüp yardım etmişlerdir.
insallah ya amin

Düşün kedinin yerinde olsan üzülür müydün? Ben şahsen üzülmem hani elinden geleni yaptın sen belki daha kötü duruma düşmekten kurtardın.

kendim daha kotu duruma dusurdum gibi hissediyorum
Hocam sen yine iyiliği için yapmışsın alıp direkt çöpe atan adam(lar evet bayağı fazla) var sen gönlünü rahat tut Müslüman isen o minicik hayvan için seni bağışlayacağını ümit et.

Sen yapman gerekeni yapmışsın ve yaptığın hatadan pişmansın için rahat olsun ALLAH o kediye yardım etmiştir.

Aklına hemen kötü gelmesin umarım hayvansever biri almıştır ona iyi bakıyordur sende başka hayvanlara umut olabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri