Neler Yeni

Victus 16 Ekran Gelmeme Sorunu

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Bugün bilgisayarımda biraz çalıştım ve ardından kapattım. Ekran gittiği halde 1dk gibi bir süre fanlar çalışmaya devam etti bilgisayar sıcak olmamasına rağmen. Ben de bilgisayarı tekrar açtım ve windows açılma sesi gelse de ekran gelmedi. Tekrar kapatıp açınca ekran geldi fakat ölçekleme ayarı sıfırlamıştı ve parlaklık ayarlanmıyordu. Sistemde 4060 ekran kartı ve ryzen 7 7840hs var. Nvidia driverını baştan kurdum sorun düzelmedi fakat amd driverını kaldırınca sorun düzeldi şuan amd driver kuruyorum. Bilgisayar görüntü vermediğinde mavi ekran vs yemedim ama minidump dosyası oluşturmuş, açıp inceledim ve dxgkrnl.sys hatası verdiğini gördüm. Sizce sorun ne olabilir? Ek olarak sorunu ilk yaşadığımda bilgisayarı birkaç kez yeniden başlattım ve bilgisayarın kapanma süres 1dk sürüyordu her seferinde. Normalde maks 15sn sürerdi.

xTURANN

80+ Silver
Laptopu ne kadardır kullanıyorsun ? Uzun süredir sendeyse, bloklara kadar detaylı temizlik yap. Termal macun yenile.

SSD'nin sağlığı ne durumda ? Masaüstündeyken oluşan sıcaklığı kaç derece ? Kaç GB Boş Yerin Var ?

Temiz Bi Format atabilirsin ayrıca.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopu ne kadardır kullanıyorsun ? Uzun süredir sendeyse, bloklara kadar detaylı temizlik yap. Termal macun yenile.

SSD'nin sağlığı ne durumda ? Masaüstündeyken oluşan sıcaklığı kaç derece ? Kaç GB Boş Yerin Var ?

Temiz Bi Format atabilirsin ayrıca.
Laptop 1 aydır bende sıfır aldım sıcaklıklar çok düşük ssd sıcaklığı stres sırasında maks 55 derece ve 391gb boş yerim var.

xTURANN

80+ Silver
Laptop 1 aydır bende sıfır aldım sıcaklıklar çok düşük ssd sıcaklığı stres sırasında maks 55 derece ve 391gb boş yerim var.
Aldığınız yerle konuşun ya da direkt HP'ye iletin konuyu. 1 Aylık cihaz, yardımcı olacaklardır mutlaka. İade & Değişim zorlayın.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Aldığınız yerle konuşun ya da direkt HP'ye iletin konuyu. 1 Aylık cihaz, yardımcı olacaklardır mutlaka. İade & Değişim zorlayın.
Neden iade değişim ile uğraşayım ki :D Driver sil yükle yapınca sorun çözüldü zaten, ben sorunun kaynağını araştırıyorum minidump dosyamın içerisindeki hata kodlarını veriyorum gelip bana ssd vs diyorsun :D Hata kodu directx ile alakalı dolayısıyla ekran kartı driverına çıkacak sorun, keşke bilip bilmeden konuşmasanız

xTURANN

80+ Silver
Neden iade değişim ile uğraşayım ki :D Driver sil yükle yapınca sorun çözüldü zaten, ben sorunun kaynağını araştırıyorum minidump dosyamın içerisindeki hata kodlarını veriyorum gelip bana ssd vs diyorsun :D Hata kodu directx ile alakalı dolayısıyla ekran kartı driverına çıkacak sorun, keşke bilip bilmeden konuşmasanız
SSD'yi geç kapanma & açılma için sordum. :D :D :D :D :D

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
SSD'yi geç kapanma & açılma için sordum. :D :D :D :D :D
Ekran parlaklığı problemini çözdükten sonra (AMD driver sil yükle yaptıktan sonra) geç kapanma sorunu düzeldi geç açılma yoktu zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,304
Üyeler
164,994
Son üye
SINAN777
Top Bottom