Victus 16 Garanti ve Hall Effect Sorunu

Harby

80+
Reaksiyon skoru
54
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarı alalı tam 2 yıl oldu, şaka gibi garanti de sadece 1 hafta önce bitti. Cihazda Hall Effect sensörüyle ilgili kronik bir sorun olduğunu duymuştum ama bana hiç denk gelmemişti. Bugün oyun oynarken bir anda ekran gidip gelmeye başladı. Klavye de kapandı. Bir ara fanlar tam hız dönerken cihazı kapatamıyordum bile. Bir süre sonra kendi kendine düzeldi ama sorun tamamen kronik gibi duruyor.

Şu an garanti süresi yeni bittiği için tüketici hakem heyetine başvursam sonuç alabilir miyim? Yoksa teknik servise göndermek hâlâ mümkün mü? Kasayı açmadım, cihaz tamamen orijinal duruyor.

Bu durumda sizce ne yapmalıyım?

• Üzgün
Reaksiyonlar: Senr
Garanti bittiği için artık teknik servise ücret karşılığı onarım yaptırabilirsin.

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarı alalı tam 2 yıl oldu, şaka gibi garanti de sadece 1 hafta önce bitti. Cihazda Hall Effect sensörüyle ilgili kronik bir sorun olduğunu duymuştum ama bana hiç denk gelmemişti. Bugün oyun oynarken bir anda ekran gidip gelmeye başladı. Klavye de kapandı. Bir ara fanlar tam hız dönerken cihazı kapatamıyordum bile. Bir süre sonra kendi kendine düzeldi ama sorun tamamen kronik gibi duruyor.

Şu an garanti süresi yeni bittiği için tüketici hakem heyetine başvursam sonuç alabilir miyim? Yoksa teknik servise göndermek hâlâ mümkün mü? Kasayı açmadım, cihaz tamamen orijinal duruyor.

Bu durumda sizce ne yapmalıyım?
Belli bir seride kronik problem yokmuş onu önerip duruyorlar hala HP'de. Büyük geçmiş olsun.

Belli bir seride kronik problem yokmuş onu önerip duruyorlar hala HP'de. Büyük geçmiş olsun.
Tam model ne hocam?
Benimki ryzen 7840hs /4060 . Yanlis değilsem ryzen işlemcili olanlarda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti bittiği için artık teknik servise ücret karşılığı onarım yaptırabilirsin.
Tüketici hakem heyetine basvursam ayıplı ürün diye olur mu gpt ayıplı ürün garanti süresi dışında olsa da başvurulabilir dedi hem de hem hp hem internette kronik kabuk edilen problem olduğu icin belki sıkıntı olmaz ama emin degilim

Kronik olduğu kabul edilirse .thhde kabul olma şansı vardır bence.

Örneklerinde olduğu Geniş bir dosya hazırla öyle başvur yapacaksan.Kronik olduğunu savunarak.Ama ilk önce HP ye bir danış istersen

Kronik olduğu kabul edilirse .thhde kabul olma şansı vardır bence.

Örneklerinde olduğu Geniş bir dosya hazırla öyle başvur yapacaksan.Kronik olduğunu savunarak.Ama ilk önce HP ye bir danış istersen
Teknik servise mi görüşeyim hp yoksa müşteri temsilcisi mi

Aynısını yaşadım, garanti bittikten 1 ay sonra çıktı ortaya. Fakat kendi kendine geçti. Sensör mü yandı, işlevini mi yitirdi bilmiyorum fakat şuan bir sorun yok. BDH Bilişime ulaşıp bir sor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,369
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri