ben victus kullanmıyorum arkadaşlarım kullanıyorkullandığınız cihazı tanımıyorsunuz daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:
R23 testleri ile ve güzel bir adaptör ile.
o kadar 45 watt dediniz gene fark yiyor victus.
yok yukarda o kadar açıklama yaptımda bakmadınız ona işarette bırakmadınız bi an zoruma gitti .dnoldu hocam ? eğer ki arkadaşlarınızdan bahsediyor iseniz anlatın onlarda bilgilensin ben beğeni işareti bırakmıştım.
hocam yediğine limit bile denmez hafif bir adaptör değişimi ile çözersiniz bu sorunu abartmayın ama sonra 100 derece olur.Hocam bu limit konusuna niçin loq da dahil edilmek isteniyor anlamadım eğer varsa gerçekten aynı bu konudaki ve diğer konulardaki testler yapılıp ona da konu açılmalı bence ama sadece düşük Watt çekiyor diye aynı limiti yiyor denmemeli bence
sonuç? 4060 la 4070 aynı mı tabii ki yiyecek fps farkıkardeşim yanda ki bilgisayar ne ? RTX 4060 test bulamadım sadece bunu bulabildim.
ben kullanıyorum 8 arkadaşım daha kullanıyor sadece benim cihazımmı sanıyorsunuz?ben victus kullanmıyorum arkadaşlarım kullanıyor
nasıl okuyonuz anlamıyom valla
arkadaşım 2. attığım video ya bakıyormusun sen 2 side victus onların.sonuç? 4060 la 4070 aynı mı tabii ki yiyecek fps farkı
Hocam yiyor , kendi cihazınızı savunmayın ben objektif olarak söylüyorum 45 w geçmiyor işlemci oyunlarda ki geçse zaten adaptör yetmiyor en en en basitindenHocam bu limit konusuna niçin loq da dahil edilmek isteniyor anlamadım eğer varsa gerçekten aynı bu konudaki ve diğer konulardaki testler yapılıp ona da konu açılmalı bence ama sadece düşük Watt çekiyor diye aynı limiti yiyor denmemeli bence
Yok ki benim cihazım,telefondan yazıyorumHocam yiyor , kendi cihazınızı savunmayın ben objektif olarak söylüyorum 45 w geçmiyor işlemci oyunlarda ki geçse zaten adaptör yetmiyor en en en basitinden
adaptör yetmediğinden yiyor zaten 300 watt gibi bir adaptör yeterli olur ama ufak tefek ayar ister ısınır hepsini çeker ise.Hocam yiyor , kendi cihazınızı savunmayın ben objektif olarak söylüyorum 45 w geçmiyor işlemci oyunlarda ki geçse zaten adaptör yetmiyor en en en basitinden
@Ruffian buaçıkla demediniz ama ben açıklicağım heheh hepsi hinlik olsun diye şaka şaka kısaca özetlemek gerekirse bende 5600h+rx6500M ikilisi var bunlarında amd+amd olunca smartshift teknolojisi aktif oluyor o ne derseniz kısaca açıklicak olursam işlemci ve ekran kartında yüük farkına göre gücü yükseltiyor yani ekran kartı daha fazla yükteyse ekran kartına watt artırması yapıyor tam terside işlemci için geçerli en büyük kanıtlarıda maksimum 48w gören rx 6500m ekran kartım işlemciden daha fazla yüke girince 60W kadar yükseliyor işlemci içinde aynısı geçerli şimdi ekran kartım çok ısınmadığı için yükselsede bişi olmuyor ama malesefişlemci yüke girerse wattı artarsa sıcaklık 97 leri buluyor .d ama bi performans kaybı olmuyor kısacası amd+amd olunca hp nin limitleri fazla önemli olmuyor en azından bende benim kadar şanslı olmayan bi çok kişi var ve haklılar @PoeNk sizce nasıl anlatmışım .d
Kusruma bakmayın hocam başka biriyle karisstirdim heraldeYok ki benim cihazım,telefondan yazıyorum
bi siz haklısınız bi siz biliyorsunuz tamam lenovo neden 300watt koymuyor adaptörü o zamanadaptör yetmediğinden yiyor zaten 300 watt gibi bir adaptör yeterli olur ama ufak tefek ayar ister ısınır hepsini çeker ise.