Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Beyfendi tabii ki de fark atacak çünkü 4070 var anlamıyor musunuz baasmıyor mu bi yerleriniz
kardeşim yanda ki bilgisayar ne ? RTX 4060 test bulamadım sadece bunu bulabildim.

MiroSeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Miraç Setenci
kullandığınız cihazı tanımıyorsunuz daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R23 testleri ile ve güzel bir adaptör ile.

o kadar 45 watt dediniz gene fark yiyor victus.
ben victus kullanmıyorum arkadaşlarım kullanıyor

nasıl okuyonuz anlamıyom valla

Shourd

80+ Gold
noldu hocam ? eğer ki arkadaşlarınızdan bahsediyor iseniz anlatın onlarda bilgilensin ben beğeni işareti bırakmıştım.
yok yukarda o kadar açıklama yaptımda bakmadınız ona işarette bırakmadınız bi an zoruma gitti .d

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam bu limit konusuna niçin loq da dahil edilmek isteniyor anlamadım eğer varsa gerçekten aynı bu konudaki ve diğer konulardaki testler yapılıp ona da konu açılmalı bence ama sadece düşük Watt çekiyor diye aynı limiti yiyor denmemeli bence
hocam yediğine limit bile denmez hafif bir adaptör değişimi ile çözersiniz bu sorunu abartmayın ama sonra 100 derece olur.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
ben victus kullanmıyorum arkadaşlarım kullanıyor

nasıl okuyonuz anlamıyom valla
ben kullanıyorum 8 arkadaşım daha kullanıyor :D sadece benim cihazımmı sanıyorsunuz?

sonuç? 4060 la 4070 aynı mı tabii ki yiyecek fps farkı
arkadaşım 2. attığım video ya bakıyormusun sen 2 side victus onların.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Hocam bu limit konusuna niçin loq da dahil edilmek isteniyor anlamadım eğer varsa gerçekten aynı bu konudaki ve diğer konulardaki testler yapılıp ona da konu açılmalı bence ama sadece düşük Watt çekiyor diye aynı limiti yiyor denmemeli bence
Hocam yiyor , kendi cihazınızı savunmayın ben objektif olarak söylüyorum 45 w geçmiyor işlemci oyunlarda ki geçse zaten adaptör yetmiyor en en en basitinden

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Cihazların gerçeğini açıklıyoruz loqa karşı bı haterligimiz yok hatta en yakın arkadaşıma loq onerdim

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam yiyor , kendi cihazınızı savunmayın ben objektif olarak söylüyorum 45 w geçmiyor işlemci oyunlarda ki geçse zaten adaptör yetmiyor en en en basitinden
adaptör yetmediğinden yiyor zaten 300 watt gibi bir adaptör yeterli olur ama ufak tefek ayar ister ısınır hepsini çeker ise.

Shourd

80+ Gold
açıkla demediniz ama ben açıklicağım heheh hepsi hinlik olsun diye şaka şaka kısaca özetlemek gerekirse bende 5600h+rx6500M ikilisi var bunlarında amd+amd olunca smartshift teknolojisi aktif oluyor o ne derseniz kısaca açıklicak olursam işlemci ve ekran kartında yüük farkına göre gücü yükseltiyor yani ekran kartı daha fazla yükteyse ekran kartına watt artırması yapıyor tam terside işlemci için geçerli en büyük kanıtlarıda maksimum 48w gören rx 6500m ekran kartım işlemciden daha fazla yüke girince 60W kadar yükseliyor işlemci içinde aynısı geçerli şimdi ekran kartım çok ısınmadığı için yükselsede bişi olmuyor ama malesefişlemci yüke girerse wattı artarsa sıcaklık 97 leri buluyor .d ama bi performans kaybı olmuyor kısacası amd+amd olunca hp nin limitleri fazla önemli olmuyor en azından bende benim kadar şanslı olmayan bi çok kişi var ve haklılar @PoeNk sizce nasıl anlatmışım .d
@Ruffian bu

MiroSeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Miraç Setenci
adaptör yetmediğinden yiyor zaten 300 watt gibi bir adaptör yeterli olur ama ufak tefek ayar ister ısınır hepsini çeker ise.
bi siz haklısınız bi siz biliyorsunuz tamam (y) lenovo neden 300watt koymuyor adaptörü o zaman

bilerek koymuyorlar herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,281
Üyeler
166,187
Son üye
sezer19
Top Bottom