Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Existentia

80+ Silver
evet fark etmiştim 7640hs tamı tamına yaklaşık 500 fark olması gerek öyle bir fark yedim ama 7840hs den fark 1500 leri 2000 leri bulabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

R24 testinde 7640hs nin fark yediği anlaşılmıyor testlerini bizzat yapmıştım

Casper Excalibur neden alınmaz diye bir konu yapmamı istermisiniz ?
hocam yapın da artık casper alınır mı konusu görmeyelim

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam yapın da artık casper alınır mı konusu görmeyelim
yaptım bile :D kankisinide yanına koydum

İşlemci ekranı derken hocam arada biraz da fiyat farkı var hangisini almayı önerirsiniz
Hocam burda size kalmış victusun ekranı kötü 300 nit olsa gene bir yere ama 250 nit iyi değil renkler güzel değil ms değeri yüksek nitro 3ms yada 5 ms olması lazım Hocam nitro 5 sanırsam 14k puan almış victus 16 yaklaşık 13k puan alıyor R23 testinden yani size kalmış bişey şuan ama ben olsam Nitro 5 alırdım arayüzü 96 bit miş bu arada ekran kartının

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam msi lar hakkında seriye göre 1 2 cümleyle hangiler iyi kötü yazar mısınız rica etsem
MSI Thinlerden uzak durun Katana fiyatına değmeyecek bir model direkt alınabilecekleri sayayim MSI Pulse MSI Vector bu 2 si çok kaliteli modeller

MSI Cyborg larda çoğunlukla ekran kartı watt değeri düşük oluyor 120 watt adaptör zaten neyi besliyecek

Bravolarda fena değildir ama onceki nesillerinkini biliyorum şimdi nasıldır bilemem fakat o zamanlar iyiydi şimdilerde okuduğumda biraz zahmetliymiş sorun çıkartabiliyormuş yazılımsal olarak Titanlar canavar aynı zamanda fiyat canavarı MSI Raider yerine alınabilecek modeller var ama güzeldir zaten fiyatıda güzel msi stealth güzeldir ama pahalı

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
İnşallah forumda böyle daha çok konu görürüz
Bu yaz tekrar bilgisayarcıya gireceğim birkaç bilgisayar incelerim tamir ederim parçalarına bakarım nasılmış diye olduğum bölgede çokta kaliteli modeller yok aslında ama işime yaran bilgiler oluyor monitörlerde vs. geliyor kaliteli kasalardada öyle toplama vs.

MSI Thinlerden uzak durun Katana fiyatına değmeyecek bir model direkt alınabilecekleri sayayim MSI Pulse MSI Vector bu 2 si çok kaliteli modeller

MSI Cyborg larda çoğunlukla ekran kartı watt değeri düşük oluyor 120 watt adaptör zaten neyi besliyecek

Bravolarda fena değildir ama onceki nesillerinkini biliyorum şimdi nasıldır bilemem fakat o zamanlar iyiydi şimdilerde okuduğumda biraz zahmetliymiş sorun çıkartabiliyormuş yazılımsal olarak Titanlar canavar aynı zamanda fiyat canavarı MSI Raider yerine alınabilecek modeller var ama güzeldir zaten fiyatıda güzel msi stealth güzeldir ama pahalı
Dikkat çekeyim MSI Stealth iş için uygundur oyun için farklı modellere yönelin

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk
yaptım bile :D kankisinide yanına koydum

Hocam burda size kalmış victusun ekranı kötü 300 nit olsa gene bir yere ama 250 nit iyi değil renkler güzel değil ms değeri yüksek nitro 3ms yada 5 ms olması lazım Hocam nitro 5 sanırsam 14k puan almış victus 16 yaklaşık 13k puan alıyor R23 testinden yani size kalmış bişey şuan ama ben olsam Nitro 5 alırdım arayüzü 96 bit miş bu arada ekran kartının
Teşekkür ediyorum hocam sizin bilgilerinize güvenip nitro5 alacağım

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam bilginize teknoloji şans işi kutuyu vs. açarken video çekin ki bir şey falan olursa geri iadede sıkıntı çıkmasın

isterseniz nitro 5 kullanan bir arkadaş var onla konuşun

https://forum.donanimarsivi.com/kon...rusu-icin-cevaplar.893914/page-4#post-8213866 şu konudaki arkadaş hocam gidip konuşabilirsiniz daha detaylı

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Eskiden msi laptoplarda leopard modeli vardı. 2016da i7li gtx 950 ekran kartlı bir modelini almıştım 2. el. Ama kaliteydi gerçekten.
Eski İsimlendirmeleri daha güzeldi bence. 2020de de bir modeli varmış.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Eskiden msi laptoplarda leopard modeli vardı. 2016da i7li gtx 950 ekran kartlı bir modelini almıştım 2. el. Ama kaliteydi gerçekten.
Eski İsimlendirmeleri daha güzeldi bence. 2020de de bir modeli varmış.
Bravo gibi yeni modellerinde bozmuş olabilir

Oy kullanıp geçmeyin cevaplarınızıda bekliyorum ne tür cevaplar gelecek merak ediyorum.

Senerr

80+ Bronze
Casper Excalibur neden alınmaz diye bir konu yapmamı istermisiniz ?
G870'in yaparsanız daha iyi olur ama kullanmadan yorum yapmanız yanlış olabilir, panel konusunda Casper'ın laptopları hız olarak Victus'tan daha iyi mesela BOE kullanılıyor. G770 clevo, G870 Quanta alışımlı yani illa ki farklar oluyor. Genelleme yapamazsınız eğer böyle bir konu açacaksanız. Lakin G870'in objektif incelemesi bu forumda yok.
Gördüğüm tek güzel inceleme buydu.
Bunun üstüne yapılacak inceleme veya eleştiri gereksiz gibi.

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
G870'in yaparsanız daha iyi olur ama kullanmadan yorum yapmanız yanlış olabilir, panel konusunda Casper'ın laptopları hız olarak Victus'tan daha iyi mesela BOE kullanılıyor. G770 clevo, G870 Quanta alışımlı yani illa ki farklar oluyor. Genelleme yapamazsınız eğer böyle bir konu açacaksanız. Lakin G870'in objektif incelemesi bu forumda yok.
Hocam casper excalibur monster victus gibi marka veya modeller o kadar fazla sponsor alıyor ki akıl durur YouTube da fark etmiyor uyarı vermiyor neden sponsorluk vardır diye işaretlemedin diye G870 in Quanta kasası fiyatına göre aşşağıda kalıyor G770 kat kat dibine giriyo zaten o fiyatla

HP Victus 16 sanırsam LG kullanıyordu birgün açar bakarım

Birde sadece CPU GPU bakmayalım içindeki bileşenleride katmak lazım excaliburun compenantına iyi dememişler bakmak lazım ama şuan gözümde Excalibura yaklaşılmaz

Övünmek sayılmasın ama şuan en tarafsız eleştiriyi @yasincaglar ve ben yapıyoruz sanırım herkes kendi malını övmeye çalışıyor şu sıralar halbu ki ben içinde yanan mux anahtarlarınıda biliyorum 😁 excaliburunda kalır yanı fazla yoktu gene çinli firmaların ürettiği parçalar HP kendi parçasını takar çoğunlukla kasasınıda kendi üretir ama iyi mi hayır iyi sayılmaz fiyatı uygun sadece

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

Senerr

80+ Bronze
Hocam casper excalibur monster victus gibi marka veya modeller o kadar fazla sponsor alıyor ki akıl durur YouTube da fark etmiyor uyarı vermiyor neden sponsorluk vardır diye işaretlemedin diye G870 in Quanta kasası fiyatına göre aşşağıda kalıyor G770 kat kat dibine giriyo zaten o fiyatla

Birde sadece CPU GPU bakmayalım içindeki bileşenleride katmak lazım excaliburun compenantına iyi dememişler bakmak lazım ama şuan gözümde Excalibura yaklaşılmaz
Hocam, kullanıcısı olarak benim görüşüm Batuhan abi ile aynı. Kasası Quanta gibi duyulmamış ve fason duran bir kasaya göre güzel. Ama dediğiniz gibi inanılmaz sponsorlu videolar var zaten aklım o yüzden duruyordu taaki Batuhan abinin incelemesini görene kadar. :D
Adam yanlışa yanlış, doğruya doğru demiş yani kullanıcısı olarak ben bu kadar objektif inceleme yapamazdım. Ciddi söylüyorum bu adamın incelemesi hafife alınmamalı. Tabii hataları olabiliyor özellikle ilk videolar ama eksiği yok videolarının ufo testi hariç. Compenantina kalitesi tartışılır ama diğer konularda netim. G770 ile alakası yok bence.

Top Bottom