Victus 16-s0043nt Hall Sorunu

jevilxyz

80+
Reaksiyon skoru
0
Dün bu laptopu aldım, özellikleri ve fiyatı çok cazip geldi alırken çok mutluydum. Bugün biraz araştırayım dedim dünyalar başıma yıkıldı, böyle kronik bir sorun varmış laptop daha elime ulaşmadı. Ne yapmalıyım bunun bir çözümü var mıdır? Güç ayarlarından "laptop kapağı kapandığında uyku moduna geçirme" özelliğini devre dışı bırakmak falan işe yaramaz mı çok mutsuzum 😭

Kutuyu açmadan direk iade et.

Merhaba, HP Victus ve Omen serilerinde bu sorunun ortaya çıkma ihtimali yüksek, muhtemelen HP mühendisleri bu modellerin tasarımında ciddi bir hata yaptı. Bende, maalesef, HP Omen de aynı sorunu yaşadım. Yalnız bazı kullanıcılar bu sorunu hiç yaşamamış da olabiliyor ama risk almaya değmez bence.

İnternetten aldıysanız 14 gün içinde cayma hakkınız kullanarak iade edebiliyorsunuz. Geldiği zaman hiç açmadan iade edin, tercihinizi daha stabil ve sağlıklı çalışan farklı marka ve modellerden yana kullanın.

cidden kahroldum özelliklerini de çok beğenerek almıştım fiyatına göre çok iyiydi

eğer çok iyi bir fiyata aldıysanız hall sensörünün fişini çektirip kullanabilirsiniz
ama yine de sağlıklı olmuyor bilginize

Merhaba, HP Victus ve Omen serilerinde bu sorunun ortaya çıkma ihtimali yüksek, muhtemelen HP mühendisleri bu modellerin tasarımında ciddi bir hata yaptı. Bende, maalesef, HP Omen de aynı sorunu yaşadım. Yalnız bazı kullanıcılar bu sorunu hiç yaşamamış da olabiliyor ama risk almaya değmez bence.

İnternetten aldıysanız 14 gün içinde cayma hakkınız kullanarak iade edebiliyorsunuz. Geldiği zaman hiç açmadan iade edin, tercihinizi daha stabil ve sağlıklı çalışan farklı marka ve modellerden yana kullanın.
bu laptopu dün 43.000'e aldım, sizce bu fiyata ne alabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer çok iyi bir fiyata aldıysanız hall sensörünün fişini çektirip kullanabilirsiniz
ama yine de sağlıklı olmuyor bilginize
95 watt'dan 45 watt'a düşüyormuş, bu muhabbet olmasa sıkıntı yok ama performans düşüşü göz ardı edilecek bir şey değil.

bu laptopu dün 43.000'e aldım, sizce bu fiyata ne alabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

95 watt'dan 45 watt'a düşüyormuş, bu muhabbet olmasa sıkıntı yok ama performans düşüşü göz ardı edilecek bir şey değil.
kesinlikle öyle. asus-acer modellerine bakın

Ben imzamda ki modeli 23 aydır kullanıyorum, bu hall sensörü sorununu yaşamadım.
Laptopu da yeri geliyor 2 gün açık tutuyorum, yeri geliyor 10+ saat kullanıp sıcakken kapatıyorum. Fakat ben kapağını yani ekranı hiç kapatmıyorum. Sürekli açık. Tek şikayetçi olduğum konu macun. Fabrikasyon macun kuruyup bittikten sonra kullandığım macun sürekli pump out yapıyor. Bu hem macun hem de laptop kaynaklı olabilir lakin neredeyse tüm "gaming" laptoplarda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri