Yardım Victus 16 vs Excalibur g870

terhaml grizzly nin mx 6 dan iyi oldunu düşünüyorum. Onu hiç kullandınız mı.
İşlemci 3.8 ile 3.9 ghz arası çalışıyor mesela şu an ve 40W üstü sabit oyunda 15 gb ram kullanıyor oyun ekran kartı da 90W çekiyor çok rahat oyunu da besliyor ve 60 fps altına da asla inmiyor Hogwarts Legacy (berbat optimizasyonu var oyunun). İşlemci maksimum 78 ortalama 75 derece, ekran kartı zaten 70 görüyor maksimum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ptm7950 termal pad değil mi termal macunla çok farkı var
Evet daha uzun kullanım süresi var. Pumpout durumu olmuyor. Ekran kartım mesela pumout yapmıyor benim ama işlemci atıveriyor macunu daha 2 ay geçmeden üzerinden. Bu sefer fazla sıktım galiba çok daha stabil diğer bakımlarıma göre maşşallah.

İşlemci 3.8 ile 3.9 ghz arası çalışıyor mesela şu an ve 40W üstü sabit oyunda 15 gb ram kullanıyor oyun ekran kartı da 90W çekiyor çok rahat oyunu da besliyor ve 60 fps altına da asla inmiyor Hogwarts Legacy (berbat optimizasyonu var oyunun). İşlemci maksimum 78 ortalama 75 derece, ekran kartı zaten 70 görüyor maksimum.
hogwarts legacyde bi bahçe var okulun ortasında orda ekran kartım 200 ve 450w arasında halay çekiyor normalde çekmesi gereken sabit 330w

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
hogwarts legacyde bi bahçe var okulun ortasında orda ekran kartım 200 ve 450w arasında halay çekiyor normalde çekmesi gereken sabit 330w
Aynen bende orada yapıyorum testleri. 😂
İşlemciyi ve ekran kartı w değerini zıplatıyor orası.
Rocket Leauge ile de test ettim çok stabil performans aldım. Bu testleri yapma sebebim laptopu düşürmem bu arada. Düşündüm düşük download hızı ile en iyi test oyunu ne olur diye Rocket League indirdim 400 500 fpsleri görüyor yüksek ayarlarda. Canavara bak. :kekw:
Derecelerde şaka gibi tabii. Bakımın gücü. Eskiden masaüstüm vardı Rx550 i3 9100F, 8 gb ddr4. Rocket League yüksek ayarlar 60 fps zor alıyordum. Laptoplar uçmuş... Hogwarts Legacy zaten yüklüydü uzun zamandır.

Aynen bende orada yapıyorum testleri. 😂
İşlemciyi ve ekran kartı w değerini zıplatıyor orası.
fps de sabit durmuyor normalde native ultra ayarlarda oynatacak ekran kartım sırf optimizasyon yüzünden fps düşürüyor w düşürünce
tam laboratuvar gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,115
Üyeler
190,511
Son üye
Mesut 37