Sheader
80+ Silver
Dahası
Termal macun kurumuştur muhtemelen. Macunu değiştirGeçen sene bu zamanlarda aldım aldığımda boştayken 40 oyunda 70 derecelerde gezen cihaz birkaç haftadır bu şekilde masaüstünde bile fan calisitiyor işlemci ısınıyor 80 derecelerde geziyor sebebi ve çözümü nedir
hayır yerden yuksekKoyduğun yerde örtü varsa, havalandırmayı tıkayabilir. Veya Coin kazıyor olabilir.
coın ışini nasıl anlıcamKoyduğun yerde örtü varsa, havalandırmayı tıkayabilir. Veya Coin kazıyor olabilir.
hocam başında sigara çok içiliyorsa fanlar hızlı tıkanmış olabilir victus soğutma konusunda pek performanslı bi cihaz değil benim gördüğüm kadarıyla. Macunda kalitesizse kuruyup işlevini kaybetmiş olabilir.Geçen sene bu zamanlarda aldım aldığımda boştayken 40 oyunda 70 derecelerde gezen cihaz birkaç haftadır bu şekilde masaüstünde bile fan calisitiyor işlemci ısınıyor 80 derecelerde geziyor sebebi ve çözümü nedir
şu anda oyle kullanıyorum cok rahat hava alıcak duzeydelaptoplarda ısınmaya kesin çözüm laptou altı hafif boşluk eğimli kullanmak
kyk odasında kaıyorum sıgara içilmiyorhocam başında sigara çok içiliyorsa fanlar hızlı tıkanmış olabilir victus soğutma konusunda pek performanslı bi cihaz değil benim gördüğüm kadarıyla. Macunda kalitesizse kuruyup işlevini kaybetmiş olabilir.
ilk aldıgımda 40 dereceydı sımdı70-80Boşta 40 oyunlarda 70 80 normal zaten neyi yüksek ben anlamadım ? Oyunlarda 50 60 derecede olan laptop yok ki aşırı ısınma laptop için 100 derecelere ulaşmasıdır 95 lerde devamlı gezmesidir
Oyunda 40 emin misin ? Hocam ben 25 yaşındayım 10 yıldır laptoplarla uğraşıyorum o derecelerde oyunda çalışan hiçbir bilgisayar görmedim. Ha eski derecelerden çok diyorsan sadece termal macun yenile içindeki tozları al garanti devam ediyosa garantiye gönder.ilk aldıgımda 40 dereceydı sımdı70-80
%56 cpu kullanımı boşta olmadığını gösteriyor ama dereceler yinede normal değilGeçen sene bu zamanlarda aldım aldığımda boştayken 40 oyunda 70 derecelerde gezen cihaz birkaç haftadır bu şekilde masaüstünde bile fan calisitiyor işlemci ısınıyor 80 derecelerde geziyor sebebi ve çözümü nedir
oyunda demiyor boşta diyorOyunda 40 emin misin ? Hocam ben 25 yaşındayım 10 yıldır laptoplarla uğraşıyorum o derecelerde oyunda çalışan hiçbir bilgisayar görmedim. Ha eski derecelerden çok diyorsan sadece termal macun yenile içindeki tozları al garanti devam ediyosa garantiye gönder.
Tamam eski derecelerden farklıysa macun yenile temizle dedim kardeşim ? Başka laptoba yapabileceğin şey yok. Altına soğutucu alırsan da 10 numara olur. Hem temizleyip hem soğutucu alırsan daha da iyi olur.%56 cpu kullanımı boşta olmadığını gösteriyor ama dereceler yinede normal değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunda demiyor boşta diyor