Victus16 neden aşırı ısınıyor

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
Geçen sene bu zamanlarda aldım aldığımda boştayken 40 oyunda 70 derecelerde gezen cihaz birkaç haftadır bu şekilde masaüstünde bile fan calisitiyor işlemci ısınıyor 80 derecelerde geziyor sebebi ve çözümü nedir

Ekler

• IMG_1710.jpeg
    IMG_1710.jpeg
    1.1 MB · Hit: 48
Koyduğun yerde örtü varsa, havalandırmayı tıkayabilir. Veya Coin kazıyor olabilir.

Geçen sene bu zamanlarda aldım aldığımda boştayken 40 oyunda 70 derecelerde gezen cihaz birkaç haftadır bu şekilde masaüstünde bile fan calisitiyor işlemci ısınıyor 80 derecelerde geziyor sebebi ve çözümü nedir
Termal macun kurumuştur muhtemelen. Macunu değiştir

laptoplarda ısınmaya kesin çözüm laptou altı hafif boşluk eğimli kullanmak

hocam başında sigara çok içiliyorsa fanlar hızlı tıkanmış olabilir victus soğutma konusunda pek performanslı bi cihaz değil benim gördüğüm kadarıyla. Macunda kalitesizse kuruyup işlevini kaybetmiş olabilir.

Boşta 40 oyunlarda 70 80 normal zaten neyi yüksek ben anlamadım ? Oyunlarda 50 60 derecede olan laptop yok ki aşırı ısınma laptop için 100 derecelere ulaşmasıdır 95 lerde devamlı gezmesidir

laptoplarda ısınmaya kesin çözüm laptou altı hafif boşluk eğimli kullanmak
şu anda oyle kullanıyorum cok rahat hava alıcak duzeyde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam başında sigara çok içiliyorsa fanlar hızlı tıkanmış olabilir victus soğutma konusunda pek performanslı bi cihaz değil benim gördüğüm kadarıyla. Macunda kalitesizse kuruyup işlevini kaybetmiş olabilir.
kyk odasında kaıyorum sıgara içilmiyor

Boşta 40 oyunlarda 70 80 normal zaten neyi yüksek ben anlamadım ? Oyunlarda 50 60 derecede olan laptop yok ki aşırı ısınma laptop için 100 derecelere ulaşmasıdır 95 lerde devamlı gezmesidir
ilk aldıgımda 40 dereceydı sımdı70-80

ilk aldıgımda 40 dereceydı sımdı70-80
Oyunda 40 emin misin ? 😂 Hocam ben 25 yaşındayım 10 yıldır laptoplarla uğraşıyorum o derecelerde oyunda çalışan hiçbir bilgisayar görmedim. Ha eski derecelerden çok diyorsan sadece termal macun yenile içindeki tozları al garanti devam ediyosa garantiye gönder.

%56 cpu kullanımı boşta olmadığını gösteriyor ama dereceler yinede normal değil

Oyunda 40 emin misin ? 😂 Hocam ben 25 yaşındayım 10 yıldır laptoplarla uğraşıyorum o derecelerde oyunda çalışan hiçbir bilgisayar görmedim. Ha eski derecelerden çok diyorsan sadece termal macun yenile içindeki tozları al garanti devam ediyosa garantiye gönder.
oyunda demiyor boşta diyor

%56 cpu kullanımı boşta olmadığını gösteriyor ama dereceler yinede normal değil

oyunda demiyor boşta diyor
Tamam eski derecelerden farklıysa macun yenile temizle dedim kardeşim ? Başka laptoba yapabileceğin şey yok. Altına soğutucu alırsan da 10 numara olur. Hem temizleyip hem soğutucu alırsan daha da iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,861
Üyeler
186,550
Son üye
circassian7
Geri