Neler Yeni

Yardım 📱 Video Çekimi için Telefon Önerisi 🔥

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
iPhone 12 veya bütçe biraz artarsa iphone 13 en iyi seçeneklerin sakın android almak gibi bir hata yapma iPhone kullananlar android ile arasındaki farkı anlar kalite farkı acayip var
ayrıca kameranın megapikselleri seni aldatmasın gazilyon megapikselli androidlerin çoğu bir iphone 6 gibi kaliteli çekemiyor mesela

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mehmet Akca
Arkadaşlar merhaba, Instagram Reels, Tiktok ve YouTube Shorts gibi uygulamalara video içerik üretmek için telefon almayı düşünüyorum.

Şarjı iyi gitsin, video çekimi güzel olsun, oyun vs oynanmayacağı için önceliğim bunlar. Bütçe 20k düşünüyorum ama biraz daha üstüne çıkabilirim. İkinci el piyasadan almayı düşünüyorum.

Şuan Oppo A74 kullanıyorum ve bu dandirik kamera ile çektiğim içeriklere edit vs yaparken bir şekil işimi görüyorum ancak yetersiz kaldığını düşünüyorum. iPhone 8 plus ile millet prof kamera gibi içerikler çıkarıyor aklım almıyor..

Önerilerinizi bekliyorum.
İşin içinde sosyal medya varsa iOS ekosistemine girmeniz lazım. İkinci elde bütçenizi biraz arttırarak İPhone 12 alabilirsiniz. Android yazılı mı video reels Story yüklemelerinde kaliteyi bozuyor maalesef.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,071
İsim
kilan embappe
2. El YD iPhone 13 Pro, iPhone 14, server kayıtlı S23 (sosyal medya için aldığınızdan çok onermeyebikirim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,761
Üyeler
165,584
Son üye
_Emin_
Top Bottom