İyi olurWindows’un kendi programını kullanabilirsin. Ben onu kullanıyorum. Bir edit videomu atabilirim istersen.
Camtasia 9Video editlemek için kullanabileceğim ücretsiz edit programı önerir misiniz? Kullanım amacım video kırpmak gibi basit işler olacak.
Watermark yok değil mi?Camtasia 9
Yeterli olur herhalde, teşekkürler.Bu videoyu windows’un programı ile yaptım.
camtasia yada davinci resolve işini fazlasıyla görecektir ama ben sana davinci öneririm hem daha kal,iteli hemde camtasiada videoyu dışa aktarırken ekranda kocaman camtasia yazısı çıkıyormuş 4 5 saat bir videoyal uğraştıktan sonra anladım bunu davinci resolve gayet ideal yaniVideo editlemek için kullanabileceğim ücretsiz edit programı önerir misiniz? Kullanım amacım video kırpmak gibi basit işler olacak.
Yıkılmıştı o camtasia yazısını gördükten sonracamtasia yada davinci resolve işini fazlasıyla görecektir ama ben sana davinci öneririm hem daha kal,iteli hemde camtasiada videoyu dışa aktarırken ekranda kocaman camtasia yazısı çıkıyormuş 4 5 saat bir videoyal uğraştıktan sonra anladım bunu davinci resolve gayet ideal yani
Movavi indirdim hocam, teşekkürler yine de öneriniz için.camtasia yada davinci resolve işini fazlasıyla görecektir ama ben sana davinci öneririm hem daha kal,iteli hemde camtasiada videoyu dışa aktarırken ekranda kocaman camtasia yazısı çıkıyormuş 4 5 saat bir videoyal uğraştıktan sonra anladım bunu davinci resolve gayet ideal yani
Watermark derken ondan bahsediyordum zatencamtasiada videoyu dışa aktarırken ekranda kocaman camtasia yazısı çıkıyormuş
Knk ben öyle bi program göremedim pc de ismi ne ve ekstradan yüklemekmi gerekiyo detaylı bi şekilde söylersen sevinirimWindows’un kendi programını kullanabilirsin. Ben onu kullanıyorum. Bir edit videomu atabilirim istersen