Video edit programı önerisi

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
7,406
Video editlemek için kullanabileceğim ücretsiz edit programı önerir misiniz? Kullanım amacım video kırpmak gibi basit işler olacak.

Movavi Video Editor Plus paralı ama sen halledersin onu :))

Video editlemek için kullanabileceğim ücretsiz edit programı önerir misiniz? Kullanım amacım video kırpmak gibi basit işler olacak.
camtasia yada davinci resolve işini fazlasıyla görecektir ama ben sana davinci öneririm hem daha kal,iteli hemde camtasiada videoyu dışa aktarırken ekranda kocaman camtasia yazısı çıkıyormuş 4 5 saat bir videoyal uğraştıktan sonra anladım bunu davinci resolve gayet ideal yani

camtasia yada davinci resolve işini fazlasıyla görecektir ama ben sana davinci öneririm hem daha kal,iteli hemde camtasiada videoyu dışa aktarırken ekranda kocaman camtasia yazısı çıkıyormuş 4 5 saat bir videoyal uğraştıktan sonra anladım bunu davinci resolve gayet ideal yani
Yıkılmıştı o camtasia yazısını gördükten sonra

Movavi indirdim hocam, teşekkürler yine de öneriniz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

camtasiada videoyu dışa aktarırken ekranda kocaman camtasia yazısı çıkıyormuş
Watermark derken ondan bahsediyordum zaten :(

easeus kullanıyorum ben arayüzü çok basit
istersen özele gel halledelim.

Geri