Video ve film izlemek için uygun fp tablet önerisi

Faramirxx

80+
Reaksiyon skoru
68
Merhaba arkadaşlar youtube ya da film izlemek donma kasma olmadan bunları yapmak için tablet arıyorum bütçem çok belirsiz yani 5k da olur 10k da. Olay bunları yapabilmek icin ne kadar uygun tablet olursa o kadar iyi olur tabi üstünü başka bir ihtiyacım için harcayabilirim biraz araştırıp şunları buldum.

Xiaomi Redmi pad 2 8gb
Honor X9A 8gb
Honor pad 9 (en üst olarak klavyede var 11kya bunu düşündüm en fazla çıkarsam 6 taksitle alırım diye ama gerek var mı bilmiyorum bu işler için )

Sizin tavsiyeniz nedir o fiyatlara çıkmayıp daha uygun da alabilirim elinizde varsa ya da deneyiminiz öneriniz yardımcı olursanız sevinirim.

Huawei matepad 2025 fiyatına göre müq tablet. Ondan biraz aşağı bütçede redmi pad 2 var onu da düşünebilirsin ama bişey gördüm vatanda huawei matepad 2025 11.500'den 10k fiyata düşmüş son 10 adet kaldı diyordu. Matepad honor pad 9 dan iyi bu arada.

hic görmemistim hocam 2k imiş ses falan da gayet güzel baya ilgimi çekti teşekkür ederim. İşlemci hakkında ne diyosunuz sıkıntı yaşar mıyım lenovo hiç düşünmüyordum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei matepad 2025 fiyatına göre müq tablet. Ondan biraz aşağı bütçede redmi pad 2 var onu da düşünebilirsin ama bişey gördüm vatanda huawei matepad 2025 11.500'den 10k fiyata düşmüş son 10 adet kaldı diyordu. Matepad honor pad 9 dan iyi bu arada.
hocam fiyat güzelmiş evet aklımı çelmiyor değil ancak cok yorum ve sikayetvarda yorum okudum. Gbox vs netflixte atıyor yok 1080p üzeri açmıyor youtube 1 saatlik videoda birden uygulamadan atıyor. Artı olarak 3.parti yazılımlarla bilgileri paylaşmak bir aracı üzerinden google servislerini kullanmak falan optimizasyon vs sıkıntılı diye düşünüyorum hocam o yüzden google olayı olmadığı için açıkçası tercihlerim arasında değildi fiyat iyi ama suan evet islemci özelliklere bakacak olursak

hic görmemistim hocam 2k imiş ses falan da gayet güzel baya ilgimi çekti teşekkür ederim. İşlemci hakkında ne diyosunuz sıkıntı yaşar mıyım lenovo hiç düşünmüyordum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam fiyat güzelmiş evet aklımı çelmiyor değil ancak cok yorum ve sikayetvarda yorum okudum. Gbox vs netflixte atıyor yok 1080p üzeri açmıyor youtube 1 saatlik videoda birden uygulamadan atıyor. Artı olarak 3.parti yazılımlarla bilgileri paylaşmak bir aracı üzerinden google servislerini kullanmak falan optimizasyon vs sıkıntılı diye düşünüyorum hocam o yüzden google olayı olmadığı için açıkçası tercihlerim arasında değildi fiyat iyi ama suan evet islemci özelliklere bakacak olursak
Işlemcisi değişik bir model bu matepadin ondan olabilir atma olayları. Haklısınız hocam o zaman bildiğimiz yoldan devam honor pad 9 alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,132
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri