Neler Yeni

Video(Yayın) İçeriği Hakkında Fikrinizi merak ediyorum 🙂

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Dini görüşünü bilmiyorum ama ben o tarafta çok huzur buldum, bunu sana söylemek isterim.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Arda doğan
Hepimizin hayatında, zaman zaman o bahsettiğiniz “boşluk” hissi ortaya çıkabiliyor. Bu his, evrenin ya da dünyanın bize karşı koyduğu bir engel değil; daha çok, bizim kendi iç dünyamızda anlam arayışımızın bir yansıması. Hayatın düz mantık ya da renksiz göründüğü anlar olabilir, ama aslında her insanın bu hissin üstesinden gelmek için içinde bir gücü vardır. Önemli olan, küçük de olsa bir adım atabilmek ve hayatımıza anlam katabilecek şeylere odaklanabilmektir.
Ben 3 senedir böyledim daha bıraktım o işi

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Çoğu söylediklerine katılıyorum haklısın hocam ama maalesef güzel ekonomi şartları altında yaşayamıyoruz. İnsan hobi yapmaya bile korkar oluyor en basitinden. Bu dediklerinizi 3 yıl önceki ben olsaydı mutlu mutlu hepsini yazardı, çünkü onu destekleyecek insan vardı ve hayatı toz pembe olarak görüyordu ama şu an 20 yaşına gelmiş ve yolun sonunda olduğunu bilen bi insan var. Yani kısaca ben o boşluğa düşmüş insanlardan birisiyim ya da öyle hissediyorum.
Evet. Ekonomik ve sosyal sıkıntılar ise maalesef çok haklı bir nokta. Ekonomik zorluklar, insanın yaşam sevincini ciddi şekilde etkileyebilir. Ancak, kendimize ne kadar küçük olursa olsun bir şeyler katmak, bu döngüden çıkmamıza yardımcı olabilir. Birilerinin desteği ya da toz pembe bir dünya olmadan da kendi kendimizin destekçisi olabiliriz. Bu kolay bir yol değil, ama küçük bir adımla başlayabiliriz.

Unutmayın, boşluk bir varoluş hissi olabilir, ama bu hissin bizi tamamen ele geçirmesine izin vermemek bizim elimizde. Küçük hedefler, küçük sevinçler bile bu duygunun gücünü azaltabilir. Hayat bazen zorlayıcı olabilir, ama bu zorlukların içinde kendimize anlam yaratabileceğimiz bir yol her zaman vardır.
Ve unutmayın Yarıncılar hiçbir zaman hedeflerine ulaşmayı bırak başlayamadılar bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 3 senedir böyledim daha bıraktım o işi
Ya reis küçük bir meşguliyet bile inan, birçok şeyi çok değiştiriyor.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Evet. Ekonomik ve sosyal sıkıntılar ise maalesef çok haklı bir nokta. Ekonomik zorluklar, insanın yaşam sevincini ciddi şekilde etkileyebilir. Ancak, kendimize ne kadar küçük olursa olsun bir şeyler katmak, bu döngüden çıkmamıza yardımcı olabilir. Birilerinin desteği ya da toz pembe bir dünya olmadan da kendi kendimizin destekçisi olabiliriz. Bu kolay bir yol değil, ama küçük bir adımla başlayabiliriz.

Unutmayın, boşluk bir varoluş hissi olabilir, ama bu hissin bizi tamamen ele geçirmesine izin vermemek bizim elimizde. Küçük hedefler, küçük sevinçler bile bu duygunun gücünü azaltabilir. Hayat bazen zorlayıcı olabilir, ama bu zorlukların içinde kendimize anlam yaratabileceğimiz bir yol her zaman vardır.
Ve unutmayın Yarıncılar hiçbir zaman hedeflerine ulaşmayı bırak başlayamadılar bile.

benim en küçükten en büyüğe olan hedeflerimi başarsam bile beni tatmin etmeyeceğini ve hala aynı bu şekilde kalacağımı biliyorum.

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos

Hocam daha önce ve bu söylediklerinize katılıyorum, hangi yaşta olursak olalım ufak tefek şeylerde olsa uğraş olmalı..

alper rende veya ruhi çenet tarzı kesinlikle
Valla hocam bende isterdim ne yalan söyleyeyim :)

benim en küçükten en büyüğe olan hedeflerimi başarsam bile beni tatmin etmeyeceğini ve hala aynı bu şekilde kalacağımı biliyorum.
Belki klâsik olacak ama, aslında insanoğlu her zaman hep daha fazlasını, dahasını dahasını ister, yapımızda bu var her alanda böyle maalesef. Kendimden biliyorum malesef durum böyle :(

Top Bottom