Neler Yeni

Video(Yayın) İçeriği Hakkında Fikrinizi merak ediyorum 🙂

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Ben hafta sonları gün bitsin diye uğraşıyom çevre arkadaş yok bir şey yok bilgisayarı açıyom o bana bakıyo ben ona sıkıntıdan daralıyom.hayat sıkıcı
Valla lise bittiğinden beri bende aynı durumdayım desem yalan olmaz, bu aralar ufaktan tekrar çizgi romanlara felan takılıyorum, sardı hocam 😅

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Arda doğan
Valla lise bittiğinden beri bende aynı durumdayım desem yalan olmaz, bu aralar ufaktan tekrar çizgi romanlara felan takılıyorum, sardı hocam 😅
Onlar zaten bende oturdum star kötü güçlere karşı izliyorum😂

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yiğit
Diyelim ki işinizi görecek bütün ekipmanlara sahipsiniz, siz olsaydınız ne alanda videolar, yayınlar v.b yapardınız?
hikayeli oyunlara başlamak en mantıklı fikirlerden birisi bence hem seri yapılır hemde izleyende fazla oluyor genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Arkadaşlar, size bir şey söylemek istiyorum; lütfen beni yanlış anlamayın. İnsan dediğimiz varlık, kendini meşgul etmeli ve boş durmamalı. Her zaman bir hedefi, her zaman bir uğraşı olmalı ki boşluğa düşmesin. Bu uğraş, insanın hayatında olmak zorunda ve en önemlisi, bu süreçten zevk almalı.

Size kendi uyguladığım bir yöntemden bahsetmek istiyorum. Öncelikle bir kalem ve kağıt alın ve kısa ya da uzun vadeli hedeflerinizi yazmaya başlayın. Aklınıza ne geliyorsa yazın. Sonrasında, bu hedeflerden sizi en çok mutlu edecek ya da sizi en çok tatmin edecek olanları seçin ve sıralayın. Kendinize bu hedefleri başarmak için bir zaman dilimi belirleyin ve hedefinizi tamamladığınızda kendinizi ödüllendirmeyi unutmayın.

Hedefleriniz bir kitap okumak ya da bir oyunu bitirmek gibi basit şeyler bile olabilir. Unutmayın, farkındalık dolu bir hayat, mutlu bir hayattır.

Sadece paylaşmak istedim, umarım yanlış anlamazsınız.

Onlar zaten bende oturdum star kötü güçlere karşı izliyorum😂
Ve ayrıca konuyu açan arkadaş gönünden ne geçiyorsa seni en mutlu edecek şeyi yapmanı şiddetle tavsiye ediyorum. En azından geriye dönüp baktığında vay be bunu da yaptım ve yaparken çok eğlendim demeni istiyorum 😊😊😊😊

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
Valla 20 Yaşına gelmişim hala oturup valo oynuyorum ve garip bi şekilde bazen çok keyif alıyorum. TR serverın allah belasını versin.
Ben chill bi şekilde takılan yayıncı olurdum. Böyle stres yapmayacak oyunlar oynayıp video izlerdim. Ekip varsa eğer ne bileyim amongus, fein, party animals tarzı oyunlarda çok sarar beni.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Arda doğan
Arkadaşlar, size bir şey söylemek istiyorum; lütfen beni yanlış anlamayın. İnsan dediğimiz varlık, kendini meşgul etmeli ve boş durmamalı. Her zaman bir hedefi, her zaman bir uğraşı olmalı ki boşluğa düşmesin. Bu uğraş, insanın hayatında olmak zorunda ve en önemlisi, bu süreçten zevk almalı.

Size kendi uyguladığım bir yöntemden bahsetmek istiyorum. Öncelikle bir kalem ve kağıt alın ve kısa ya da uzun vadeli hedeflerinizi yazmaya başlayın. Aklınıza ne geliyorsa yazın. Sonrasında, bu hedeflerden sizi en çok mutlu edecek ya da sizi en çok tatmin edecek olanları seçin ve sıralayın. Kendinize bu hedefleri başarmak için bir zaman dilimi belirleyin ve hedefinizi tamamladığınızda kendinizi ödüllendirmeyi unutmayın.

Hedefleriniz bir kitap okumak ya da bir oyunu bitirmek gibi basit şeyler bile olabilir. Unutmayın, farkındalık dolu bir hayat, mutlu bir hayattır.

Ve ayrıca konuyu açan arkadaş gönünden ne geçiyorsa seni en mutlu edecek şeyi yapmanı şiddetle tavsiye ediyorum. En azından geriye dönüp baktığında vay be bunu da yaptım ve yaparken çok eğlendim demeni istiyorum 😊😊😊😊
Valla ben dünyanın heryerini gezsemde aynıyım olmuyo insan içinde her zaman birşeyin boşluğunu hissediyor ve bu boşluk onu kendine çekiyor hafta sonları işe gitmeyeyim gün bitmiyor gün bitse ne olcak diye düşünüyor insan uykular kabus oluyor nefes alamıyor evren öylebi yaratılış üzerine kuruluki her daim birşeyin eksikliliğini hissetiriyor insana evrenin olayı bundan ibaret gibi her şey düz mantık renksiz dünya

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre

Çoğu söylediklerine katılıyorum haklısın hocam ama maalesef güzel ekonomi şartları altında yaşayamıyoruz. İnsan hobi yapmaya bile korkar oluyor en basitinden. Bu dediklerinizi 3 yıl önceki ben olsaydı mutlu mutlu hepsini yazardı, çünkü onu destekleyecek insan vardı ve hayatı toz pembe olarak görüyordu ama şu an 20 yaşına gelmiş ve yolun sonunda olduğunu bilen bi insan var. Yani kısaca ben o boşluğa düşmüş insanlardan birisiyim ya da öyle hissediyorum.

umtb

80+
Ürün incelemesi + Hayvan gibi community toplayıp oyunlarda milleti trollerdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Valla ben dünyanın heryerini gezsemde aynıyım olmuyo insan içinde her zaman birşeyin boşluğunu hissediyor ve bu boşluk onu kendine çekiyor hafta sonları işe gitmeyeyim gün bitmiyor gün bitse ne olcak diye düşünüyor insan uykular kabus oluyor nefes alamıyor evren öylebi yaratılış üzerine kuruluki her daim birşeyin eksikliliğini hissetiriyor insana evrenin olayı bundan ibaret gibi her şey düz mantık renksiz dünya
Hepimizin hayatında, zaman zaman o bahsettiğiniz “boşluk” hissi ortaya çıkabiliyor. Bu his, evrenin ya da dünyanın bize karşı koyduğu bir engel değil; daha çok, bizim kendi iç dünyamızda anlam arayışımızın bir yansıması. Hayatın düz mantık ya da renksiz göründüğü anlar olabilir, ama aslında her insanın bu hissin üstesinden gelmek için içinde bir gücü vardır. Önemli olan, küçük de olsa bir adım atabilmek ve hayatımıza anlam katabilecek şeylere odaklanabilmektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,135
Üyeler
163,786
Son üye
jansonn