Video Yorumlarının Sistem Toplama İstekleriyle Dolması

Reaksiyon skoru
2
Merhaba DA forumu, ilk konumu açmış bulunmaktayım :)

Şikayetim aslında DA ile alakalı değil, sadece bir tartışma konusu açmak istiyorum.
Sık sık F/P sistem toplanmasına rağmen "Abi o, bu, şu dahil F/P sistem toplar mısın? Şu kadar masrafı olsun." gibi söylemler, yorumların %99'unu kaplıyor. Videodaki ürün hakkında insanların yorumunu görmek istiyorum, benim gibi isteyenler de çoktur biliyorum. Bence önüne geçilmesi gerekiyor çünkü sistem toplama videolarının altında bile "Abi sistem toplar mısın?" diyen var :D

Sizin düşünceleriniz nedir? Ben bile bunaldım, Abdullah Bey ve ekibi nasıl dayanıyor acaba? :D

Yapacak bir şey yok. Herkes farklı yerden sistem istiyor. Bana kalsa 5000 TL bandında isterim. Adamın bütçesi yetmiyor 2500 istiyor. Yorumlara yazmak çok gereksiz zaten her bütçede sistem toplanıyor.

Yapacak bir şey yok. Herkes farklı yerden sistem istiyor. Bana kalsa 5000 TL bandında isterim. Adamın bütçesi yetmiyor 2500 istiyor. Yorumlara yazmak çok gereksiz zaten her bütçede sistem toplanıyor.
İstemesi beni alakadar etmez zaten, ama yorumların bunlarla dolması sinir bozucu bence.

Geri