VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR (113) hatası

Reaksiyon skoru
1
Merhaba Çok sık olmasa da mavi ekran hatası alıyorum. Soruna Minidump ile bakınca toplamda 5 defa mavi ekrana düştüğümü görüntüledim. Bunların tamamı VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR (113) hata kodu ile mavi ekrana düşmüş ve çözümünü araştırınca DDU ile ekran kartı sürücüsünün kaldırılıp tekrardan yüklenmesi gerektiğini gördüm üstüne SFC/scannow komutunu çalıştırdım ve herhangi bir hataya rastlamadım. Ancak bugün GTA 5 dahil bazı oyunlarda tekrardan mavi ekran sorunu ile karşılaştım. Çözümü nedir?

Merhaba Çok sık olmasa da mavi ekran hatası alıyorum. Soruna Minidump ile bakınca toplamda 5 defa mavi ekrana düştüğümü görüntüledim. Bunların tamamı VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR (113) hata kodu ile mavi ekrana düşmüş ve çözümünü araştırınca DDU ile ekran kartı sürücüsünün kaldırılıp tekrardan yüklenmesi gerektiğini gördüm üstüne SFC/scannow komutunu çalıştırdım ve herhangi bir hataya rastlamadım. Ancak bugün GTA 5 dahil bazı oyunlarda tekrardan mavi ekran sorunu ile karşılaştım. Çözümü nedir?
Minidump dosyalarını paylaşır mısın? (https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/)

Hocam format atıp Windows 11 yükledim Minidump dosyalarını görüntüleyemiyorum ama hata kodunu öğrenip format attım
İçindeki ayrıntılara bakmak gerekli hocam. Sorunu neyin tetiklediğini anlamamıza yardımcı oluyor. Eğer gene mavi ekran yersen minidumpun oluşup oluşmadığı kontrol eder misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,336
Üyeler
186,606
Son üye
Ruslan XLebov
Geri