Neler Yeni

Çözüldü✓ Video_dxkgrnl_fatal error sonrası ekran kartı siliniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Asdasfamasko
Aşşağıda gördüğüm hatayı bayadır alıyorum, oyuna göre değişiyor bu sefer dragon age originste karşılaştım bu mavi ekranı gördüğüm an kapatmak zorunda kalıyorum güç tuşundan aksi takdirde hatanın toplanmasını beklersem geri yeniden başlattığında gtx ekran kartı siliniyor bilgisayardan ve format atmadan düzelmiyor sıkıntı ne bilmiyorum ancak oyuna göre değiştiğini söyleyebilirim directx,ekran kartı hepsi güncel ddu ile silip tekrar denedim aynı sorunu yeniden aldım youtube da videolar izledim ancak hiçbirisi sorunu gidermedi donanımsal olma ihtimalini bilmiyorum o yüzden maksimum eforu bu sorunu düzeltmeye adamak istiyorum

Not: Nvıdıa appda automatic tuningi açtığımda %26 ya geldikten sonra yeniden aşşağıdaki hata geldi bu sefer güç tuşundan kapatmadım ve tamamen gitti ekran kartı, ayrıca ilginç olarak 1650 de direct3ddı bilinmez ve özelliği göstermezken intel uhd graphicsde gösteriyor bi format daha beni bekler

konuyu son defa yükseltip salıyorum

güncelleme:
dism.exe /online /cleanup-image /scanhealth

dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth

dism.exe /online /cleanup-image /startcomponentcleanup
sfc /scannow

tüm bunları yazdığım zaman, yukarıda bahsettiğim direct3 ddı bilinmez düzeldi özelliğide gösteriyor ancak sorunu başta yaşadıysam şimdi de yaşarım yine aynı şekilde üstteki gibi yeniden gidermiş gibi geliyor. kısaca sorunu yaşamazsam çözüldü olarak işaretlerim

çözümü : bu sorunu her yaşadığımdan beri bu yeniden başlatma tamamlanınca wifi kesiliyordu ve 5 10 dakika gelmiyordu oyuna girmeden önce wifiyi kapatıp girersem bir daha crash yemiyorum deneme yanılmayla buldum bi şekil ben buraları terk eder hadi eyw

Ekler

• video-dxgkrnl-fatal-error-windows-300x225.jpg
    video-dxgkrnl-fatal-error-windows-300x225.jpg
    6.3 KB · Hit: 18
  • Ekran görüntüsü 2024-11-19 222145.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-19 222145.png
    34.6 KB · Hit: 16
  • Ekran görüntüsü 2024-11-20 004103.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-20 004103.png
    27 KB · Hit: 5
  • Ekran görüntüsü 2024-11-20 004421.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-20 004421.png