- Konu Sahibi Konu Sahibi
yardımınız içi teşekkür ederim windowsum güncel ama genede devam ediyor.Windowsunuz güncel mi? Eğer güncel değilse güncelleyin onun dışında tekrar devam ederse sorun maalesef aklıma başka bir çözüm gelmiyor temiz kurulum ile Windowsu yeniden kurmayı deneyebilirsiniz veya @Bora Dere ve @Trieetz'den yardım alabilirsiniz onlar daha bilgilidir bu konularda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tencent emilatör yüklüydü kaldırdım, gigabyte rgb fusion yüklüydü kaldırdım, DDU dan ekran kartı sürücüsünü sildim, amd kendi sitesinden ekran kartımın WHQL yazılı sürümünü indirdim fakat kuramadım ''bu uygulama bilgisayarınızda çalıştırılamadı'' hatasını aldım sonra aynı siteden WHQL yazılı olmayan son sürümü indirdim ve kurdum, bios en güncel sürümünü yükledim fakat sorun hala devam ediyor 3 aylık kullanımımda bir sorun yoktu yeni ram ve hdd aldım onları taktıktan sonra format attım ve bu hatayı almaya başladım.
- Tencent Emulator ya da Tencent Gaming Buddy kurulu ise kaldırın.
- Gigabyte RGB Fusion yazılımı var sistemde onuda kaldırın onun sys dosyası hata vermiş kaldırın sonra en güncelini siteden indirirsiniz lazım olursa.
- Ekran kartına MSİ Afterburner ya da benzeri bir yazılım üzerinden herhangi bir overclock işlemi yapdıysanız geri çekin.
- DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp en güncel WHQL sürücüyü sisteminize kurun. Bu siteden en güncel sürücünüzü seçip işletim sisteminizle uyumlu olan WHQL sürücüyü indirip kurun.
- BİOS güncel tutun.
![]()
B450M PRO-VDH MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 Micro ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 2, MSI PROwww.msi.com