herhalde 10 saniyemi 5 saniyemi neben girer diye biliyordum ama barış özcan videolarında bqazen filmlerden kesit alıyor bazen ise direk filmi inceliyor bu mesela
videoda filmden kesit kullanmak telif e girer mi?
Onu bilmiyorum.kaç saniye bir bilginiz var mı hocam?
Adini verdigi icin herhal sorun olmaz izinde aliyor olabilirkaç saniye bir bilginiz var mı hocam?
Belli bir limiti süresi var ayrıca büyük bir kanal olunca Youtube ya gelirlerine el koyuyor yani telif sahibine gidiyor yada izin alınarak açıklamada yer vererek kullanabiliyorsun.ben girer diye biliyordum ama barış özcan videolarında bqazen filmlerden kesit alıyor bazen ise direk filmi inceliyor bu mesela
youtube kanalının ismi nedirben girer diye biliyordum ama barış özcan videolarında bqazen filmlerden kesit alıyor bazen ise direk filmi inceliyor bu mesela
Telifli müzik ürünlerinin süresi orijinal ürünün süresinin %10'dan ve her durumda 30 sn'den daha uzun olmamalıdır. Eğer parçanın %10'u 30 saniyeden uzun ise o zaman parçanın sadece 30 saniyelik kısmı alınmalıdır. Eğer parçanın %10'u 30 saniyeden kısa ise o zaman %10'luk kısmı alınmalıdır.kaç saniye bir bilginiz var mı hocam?
hocam toplam 30 saniye mi?Telifli müzik ürünlerinin süresi orijinal ürünün süresinin %10'dan ve her durumda 30 sn'den daha uzun olmamalıdır. Eğer parçanın %10'u 30 saniyeden uzun ise o zaman parçanın sadece 30 saniyelik kısmı alınmalıdır. Eğer parçanın %10'u 30 saniyeden kısa ise o zaman %10'luk kısmı alınmalıdır.
Öyle bir şey yok. 10-30 saniyeden fazla kullanırsa telif sahibinin t100var. Ama YouTube onun videosunu kullandığını telif sahibine iletmiyor. Ben de bu işi yaptım. Dediğin şey şarkıda işliyor sadece. Onda da şarkı lisanslı olduğu için otomatik olarak YouTube kendi telif atıyor ve şarkıyı kaldırmadığın sürece kazandığın para şarkının sahibine gidiyor. Eğer videosunu kullanırsan ve telif yersen kanalına 1 ihtar geliyor ve videon yayından kaldırılıyorBelli bir limiti süresi var ayrıca büyük bir kanal olunca Youtube ya gelirlerine el koyuyor yani telif sahibine gidiyor yada izin alınarak açıklamada yer vererek kullanabiliyorsun.