Neler Yeni

Videoyun Palit,Pny,XFX hakkında dedikleri?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Pny'de haksız sayılmaz. Pny 3090 aldım, 1 haftaya sattım, benden alan da başkasına sattı. Harbiden alev topu ve diğer markaların 3060'ların dan daha küçük ama görsel olarak güzel. Mesela ROG Strix 3060 kalıp olarak Pny xlrb 3090'dan daha büyük. Haliyle Pny 3090 alev topu bildiğiniz. Hatta videoda msi için demişti ama pny gerçekten aduket atıyor :D Pny 3070'in üstü alınmaz.
Xfx kullanmadım, bilmiyorum.
Zotac bayağı iyi diyor yani marka olarak iyi ama rezalet modelleri de var on numara modeli de. Mesela Twin Edge'ler çöp, bim poşeti daha kaliteli ama Amp Holo'ları özellikle Holo Extreme ve Core modelleri çok iyi.
Palit'e gelirsek marka olarak gayet iyi, 3070'e kadar dual modeli onun üstünde ise Gaming Pro modeli alınır zaten tepe model olarak Game Rock var onu kullanmadım ama üst modellerde Gp bile idare ediyor ama 3070ti ve üstünde her kartın tepe modelini seçmek daha mantıklı, 3070ti ve üstü ısınıyor çünkü.
Msi'a gelirsek daha bi alev topluğunu sadece 3090'da gördüm 3090'da zaten hepsi alev topu, arkaya 5snden fazla elini koyabilecek adam demirden yapılmıştır.
Marka adı olarak hepsinin farklılığı var elbette ama Asus bile gidip phoneix gibi çip israfı kartlar üretiyor.

Son düzenleme:

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Zotac kötü marka mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zotac, Palit ten kötü bir marka mı?
1000 ve 2000 serisinde AMP Extreme iyidi. 3000 serisinde Amp Holo çok kötü değil ama en iyisi de değil ama genel olarak alınır. Tabi beyağaa iyi bir marka değil bence

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
1000 ve 2000 serisinde AMP Extreme iyidi. 3000 serisinde Amp Holo çok kötü değil ama en iyisi de değil ama genel olarak alınır. Tabi beyağaa iyi bir marka değil bence
Yorumuna katılıyorum. Zotac'ın durumu da birebir msi gibi aslında. İlk başta çıkardıkları Amp Holo, Msi'ın Gaming X'i gibi tepe model olarak yetersiz çıktı. Kartlar güzel aslında ama mesela Strix'le yarışamazlar. Msi ve Zotac'da yeni seriler msi Suprim Zotac Extreme modellerini çıkardılar. Şuan Amp Extreme Holo'nun diğer tepe model kartlardan aşağı kalır yani yoktur diye düşünüyorum, bizzat kullanmadım ama büyük ihtimalle öyledir. Marka olarak da bayeaaea iyi demek de biraz fazla yani :D Ama kesinlikle iyi marka, Amp Holo 3070 kullandım güzeldi yani kart kalın ve kocamandı, soğutması da iyiydi ve tasarım olarak da acayip kendine özgü, orjinal ve şık bir kart. Satarken bi elim geride sattım ama iyi fiyata sattım tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,352
Üyeler
167,955
Son üye
mzlutava
Top Bottom