sırf oyun için aldıysanız o bütçede güzelViewSonic 24" VX2458-P-MHD 144Hz 1ms HDMI DP TN FHD Freesync Gaming Monitör
2 saat önce itopyadan elden aldim nasil iyi olduğunu biliyorum ama sizin fikrinizi de merak ediyorum sizce nasil
?
Evet ama arasira dizi de izlerimsırf oyun için aldıysanız o bütçede güzel
tn panel olması oyun harici iyi bir şey değil yinede o bütçede daha iyi bir monitör var mı bilmiyorumEvet ama arasira dizi de izlerim
tn önermem ıps almalısın veya en kötü VAViewSonic 24" VX2458-P-MHD 144Hz 1ms HDMI DP TN FHD Freesync Gaming Monitör
2 saat önce itopyadan elden aldim nasil iyi olduğunu biliyorum ama sizin fikrinizi de merak ediyorum sizce nasil
?
Bende var bundan gayet memnunum monitörde hoparlör de var gayet iyiViewSonic 24" VX2458-P-MHD 144Hz 1ms HDMI DP TN FHD Freesync Gaming Monitör
?
Teşekürlerİyi almışsın zaten daha önceki sistem videolarından birinde vardı güzel bir monıtör
Oyun oynicam zaten çoğunlukla tn idare eder bence kraltn önermem ıps almalısın veya en kötü VA
Mesaj otomatik birleştirildi:
LG 23,8'' 24GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-FreeSync Oyuncu Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23,8'' 24GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-FreeSync Oyuncu Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Teşekürler kralBende var bundan gayet memnunum monitörde hoparlör de var gayet iyi
Sen bilirsin.Teşekürler
Oyun oynicam zaten çoğunlukla tn idare eder bence kral
Teşekürler kral
bende bundan alacağım galibada deneyimlerini benimle paylaşır mısınBende var bundan gayet memnunum monitörde hoparlör de var gayet iyi
Pixel test yaptım ölü pixel yok monitörün hoparlör ü olduğunu bilmiyordum hoparlör sesi çok iyi ama monitörün ayakçığı yukarı çıkıp inemiyor bu fiyata alınabilecek güzel bir monitörbende bundan alacağım galibada deneyimlerini benimle paylaşır mısın