TN panel 144hz bir monitör istiyordum. Bu monitörü hemen aldım. İşteyken içimden yüksek ihtimal IPS olur çok umutlanma dedim. Vallahi bu dönemde bu paraya böyle bir monitör bulunmaz. Teşekkür ederim @Abdullah Hacıgül .
SAOL ABİ cidden iyi fiyatŞimdiden Hayırlı Olsun
ÜRÜN LİNKİ: https://app.hps.im/d7ct/f92b0445
TN brom ama görüş açıları güzel yine de incelemeleri izle bak karar verPanel bilgisi bulamadım.
Hocam canlılık olarak ips va tn diye sıralanma oluyor diye biliyorum hikayeli oyunlar için uygun mudur ? İps bekliyordumTN brom ama görüş açıları güzel yine de incelemeleri izle bak karar ver
1099 TL'ye ne beklediğine bağlı? 24" VA IPS bulursan al tabii kiHocam canlılık olarak ips va tn diye sıralanma oluyor diye biliyorum hikayeli oyunlar için uygun mudur ? İps bekliyordum
Monitör fiyatına göre çok iyi.TN brom ama görüş açıları güzel yine de incelemeleri izle bak karar ver
Fiyat çok iyi hocam ondan şüphem yok ips tabii ki o fiyata değil de 1400 1500 aralığında belki. Alacaklara hayırlı olsun ben bir incelemeye bakayım.1099 TL'ye ne beklediğine bağlı? 24" VA IPS bulursan al tabii ki
Va panel olan ürün sandım elim ayağım titriyordu.