Neler Yeni

🔥İndirim VİEWSONİC 2K 170HZ MONİTÖR 6850TL!!!

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,149
İsim
Bilal Tepe
2K monitör fiyatları çok yükselmişti dengelenmeye başladı bu fiyata VA paneller satıldığı düşünülünce iyi fiyat. MSI'dan daha iyi bir ürün sanırım onun avantajı pivot bunun avantajı daha iyi panel gibi
MSI dan panel olarak daha iyi renk doygunluğu vs MSI da da çok miktarda ghosting var ne yazık ki 2 monitör alıp iade eden arkadaşım var

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,149
İsim
Bilal Tepe

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ürünün kronik ghosting sorunu var. Değişimlerle beraber farklı firmalardan 4 kez almış oldum ve hepsinde ghosting sorunu var. F/P olarak MSI G274QPF-QD 170 hz 2K monitörü öneririm. Piyasadaki çoğu monitöre kafa tutacak nitelikte.
Bence senin dediğin monitör bunun bi altı olan çok benziyor çünkü bu monitör yeni çıkmış gibi duruyor sitelere baktığımızda.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,149
İsim
Bilal Tepe
evet aynı model hocam, 4 kez farklı firmalardan değişim yaptırdık ghosting sorunundan dolayı. 4. ghostingden sonra kronik olduğunu anladım.
Bu skalada hepsinde var vg27aqz den tut sizin monitörün aynısınin quantum DOT olmayaninda bile ghosting var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu skalada hepsinde var vg27aqz den tut sizin monitörün aynısınin quantum DOT olmayaninda bile ghosting var.
Sizin monitör 3k daha pahalı fiyat skalasina bakmak lazım ona bakarsan oled monitörler daha da iyi ama 20 bin

murat95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Murat Zorlu

Sizin monitör 3k daha pahalı fiyat skalasina bakmak lazım ona bakarsan oled monitörler daha da iyi ama 20 bin
Haklısınız belki MSI olan monitör şansıma ghostingli çıkmadı. Sizce VX2780 olan model neden bu kadar ucuz diğer modeller ile karşılaştırıldığında? Ürüne ben kendi yorumumu yaptım kronik ghosting olarak ama yerel bir fiyatlandırma falan mı var anlayamadım :)

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Haklısınız belki MSI olan monitör şansıma ghostingli çıkmadı. Sizce VX2780 olan model neden bu kadar ucuz diğer modeller ile karşılaştırıldığında? Ürüne ben kendi yorumumu yaptım kronik ghosting olarak ama yerel bir fiyatlandırma falan mı var anlayamadım :)
Neden ucuz olmasın ki rekabet sonuçta şimdi senin bütcen yok ama 2K istiyorsun gidip 10K olan MSI mı alırsın yoksa aynısı olan 6k olan viewsonic mi rekabet bu işler kim daha uyguna koyarsa onun alıcısı daha çok olur bide yeni çıkmış büyük ihtimale olur ilk başta böyle fiyatlar.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,149
İsim
Bilal Tepe
Ucuz deil ? 700tl fazlasına MSI da var

Neden ucuz olmasın ki rekabet sonuçta şimdi senin bütcen yok ama 2K istiyorsun gidip 10K olan MSI mı alırsın yoksa aynısı olan 6k olan viewsonic mi rekabet bu işler kim daha uyguna koyarsa onun alıcısı daha çok olur bide yeni çıkmış büyük ihtimale olur ilk başta böyle fiyatlar.
Ya knk ucuz deil zaten twisted minds de ucuzdu mükemmeldi şuan 9k oldu 7500du mesela buda artacak görürsunuz

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Ucuz deil ? 700tl fazlasına MSI da var

Ya knk ucuz deil zaten twisted minds de ucuzdu mükemmeldi şuan 9k oldu 7500du mesela buda artacak görürsunuz
Hocam siz monitörü sipariş etmişsiniz. İnceleme yaptığınız zaman buradan bizi de aydınlatır mısınız? Yada konu linkini iletebilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,149
İsim
Bilal Tepe
Hocam siz monitörü sipariş etmişsiniz. İnceleme yaptığınız zaman buradan bizi de aydınlatır mısınız? Yada konu linkini iletebilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum.
Tabikide salı gelir elime

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Top Bottom