nasıl çarptıysan yamultmuşsun soğuk su iç geçArkadaşlar merhaba oyun oynarken yanlışlıkla monitörün arkasına kolum çarptı ve joystick sanırım yuvasından çıktı nasıl takabilirim bilenler varsa lütfen yardım etsin
kanka onlar Takıp çıkarabilecğein malzemeler değil daha fazla orayı kurcalarsan elinde kalır joystickKanka yamulma değil yuvarlak plastik oynuyo yuvasından çıkmış şekilde fotoğrafta yamuk gibi çıkmış
Müşteri desteği arasam yardımcı olurlar mıtekrar sağa doğru oturtmaya çalış yapacak başka bir şey yok,şuan çalışıyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
muhtemelen çalışıyordur yada hiç elleme kalsın öyle çalışıyorsa,uğraşırsan daha kötü olabilir.
bişe olmaz kalsın öyle , zorlarsan bozulabilirÇalışıyor bi sorun yok ama orası çıktı işte
Monitörün arkasına kol nası yanlışlıkla çarptı yav.Arkadaşlar merhaba oyun oynarken yanlışlıkla monitörün arkasına kolum çarptı ve joystick sanırım yuvasından çıktı nasıl takabilirim bilenler varsa lütfen yardım etsin
Hayır sadece güç girişi yuvasından çıkmıştı onu takarken kolum çarptıMonitörün arkasına kol nası yanlışlıkla çarptı yav.Benzer bir olayı lol oynarken monitörü kırmayla yaşamıştım. Tabii bende panel gitmişti. Benzer bir olay yaşamış olabilir misiniz ? Bu arada garantiye yollayın.