bende 2k monitör arıyorum sen ne aldın atar mısınBende bugun 2k monitör aldım. Hangi modeli aldın?
Alakası yok renkler doygun ben memnunum. Bu arkadaş abartmışÖ nermem bu modeli renkleri iyi değil tamamen satış stratejisi
Rehber - Viewsonic VX2428 (J) sandığınız kadar iyi bir monitör değil!
Merhaba. Forumda bu aralar sıklıkla gördüğüm bir model olan Viewsonic VX2428'in neden bir anda patlama yapıp önerilmeye başlandığı merak etmiştim, çünkü yeni bir model ve incelemeleri bile yok gibi bir şey. Olan incelemeleri de genellikle teknik konulara girilmeyen kağıt üstü verilerin okunup...forum.donanimarsivi.com
Hocam siparş veriyorum bunu.. 4070 ile kullanabilirmiyim ?bana göre de bu daha iyi daha mantıklı seçim olur.. 200TL daha fazla ödenir bu monitör çekilir YTD
4070 için 2k monıtor daha iyi olur.Hocam siparş veriyorum bunu.. 4070 ile kullanabilirmiyim ?
4070 için 2k monıtor daha iyi olur.
maks bütçen nedir atalımNasıl bir şey almam lazım herkes birşeyler yazıyor ama anlamıyorum, şöyle anlatayım anlarsınız kendime ilk defa masaüstü alacağım, en son kullandığım monitör tüplüydü..o kadar eski
6-7-8 bilmem ki üst sınırı yok bu işin 10 bin de veririm ama bana kahve yapmasın, fps oyunları oynamıyorum, indirmli yıllarca götürebilecek bir şey olsun yetermaks bütçen nedir atalım
6-7-8 bilmem ki üst sınırı yok bu işin 10 bin de veririm ama bana kahve yapmasın, fps oyunları oynamıyorum, indirmli yıllarca götürebilecek bir şey olsun yeter