C Coressa 80+ Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 75 Reaksiyon skoru 14 1 Eylül 2023 #1 ViewSonic VX2428 Monitör ViewSonic VX2428 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Valorant için alınır mı? Aynı paraya FPS rekabetçi oyunlar için daha avantajlı monitör varsa paylaşırsanız sevinirim.
ViewSonic VX2428 Monitör ViewSonic VX2428 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Valorant için alınır mı? Aynı paraya FPS rekabetçi oyunlar için daha avantajlı monitör varsa paylaşırsanız sevinirim.
C canaksu 80+ Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 6 6 Eylül 2024 #2 özellikler olarak gayet iyi en azından şu an itopyada 4000 tl sepette bu fiyata daha iyi bir şey alamazsın fakat, kronik sorunları varmı bilmiyorum bakmak lazım ben başka bir sitede konu açdım kronik sorunları varmı diye sordum sende yapabilirsin.
özellikler olarak gayet iyi en azından şu an itopyada 4000 tl sepette bu fiyata daha iyi bir şey alamazsın fakat, kronik sorunları varmı bilmiyorum bakmak lazım ben başka bir sitede konu açdım kronik sorunları varmı diye sordum sende yapabilirsin.