🔥İndirim ViewSonic VX2479-HD-PRO 24" 1ms 180Hz (HDMI+Display) FreeSync FHD IPS 3.799tl

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,473
fiyat fena değil değerlendirilebilir uçuk kaçık indirim değil ama yoktan iyidir.
pivotta değil.

fiyat fena değil değerlendirilebilir uçuk kaçık indirim değil ama yoktan iyidir.
pivotta değil.
o ayaklar ne ya kendi kendine düşen excalibur monitörüm aklıma geldi...
Bütçesi 4e çıkamayanlar için çok iyi.

o ayaklar ne ya kendi kendine düşen excalibur monitörüm aklıma geldi...
Bütçesi 4e çıkamayanlar için çok iyi.
casper,exper, olmadı sürece sorun çıkçanı sanmıyorum ayakta :D :D

Gamut 24GS60F-B ve 65F-B den düşük (81vs84), MSI MAG 256F'in yanına dahi yaklaşamaz (92+)
Kontrast LG düşük ama bu LG'den bile düşük (750vs850), yine MSI 'ın yanına yaklaşamaz (1100).
Parlaklık en büyük sorunu. Hiçbirine yaklaşamaz. Sırasıyla Viewsonic, LG, MSİ olmak üzere 200, 400, 360.
Bütün bunlara ek renk doğruluklarında anormal bir sapma var. Ancak birkac test daha izlemeden net yorumlayamam bunu + şansa da bağlı.

MSI'ın Kasım'da 3800, LG'nin 3200'e bulunduğu düşünülürse kesinlikle uzak durmanız gereken modellerden biri.

Viewsonic'in bu seneki modellerinden VX2758A-2K-PRO-3 dışında F/P olanını görmedim...

Gamut 24GS60F-B ve 65F-B den düşük (81vs84), MSI MAG 256F'in yanına dahi yaklaşamaz (92+)
Kontrast LG düşük ama bu LG'den bile düşük (750vs850), yine MSI 'ın yanına yaklaşamaz (1100).
Parlaklık en büyük sorunu. Hiçbirine yaklaşamaz. Sırasıyla Viewsonic, LG, MSİ olmak üzere 200, 400, 360.
Bütün bunlara ek renk doğruluklarında anormal bir sapma var. Ancak birkac test daha izlemeden net yorumlayamam bunu + şansa da bağlı.

MSI'ın Kasım'da 3800, LG'nin 3200'e bulunduğu düşünülürse kesinlikle uzak durmanız gereken modellerden biri.

Viewsonic'in bu seneki modellerinden VX2758A-2K-PRO-3 dışında F/P olanını görmedim...
Benim attığım msi g2412f indirimde 4100tl yorumlarmisin

Benim attığım msi g2412f indirimde 4100tl yorumlarmisin
İnternetin altına üstüne getirdim tek bir incelemesini bulamadım maalesef. Alan biri panel modelini öğrenirse servis menüsünden belki...

İnternetin altına üstüne getirdim tek bir incelemesini bulamadım maalesef. Alan biri panel modelini öğrenirse servis menüsünden belki...
Ben bu monitör almıştım ama onermem. 1hafta kullanıp 300tl zararına elden çıkarmıştım. Panel bana kötü geldi . Detaylarını bilmiyorum ama canlı hd bi monitör değildi.

Ben bu monitör almıştım ama onermem. 1hafta kullanıp 300tl zararına elden çıkarmıştım. Panel bana kötü geldi . Detaylarını bilmiyorum ama canlı hd bi monitör değildi.
Bu seri hiçbir zaman o kadar geniş gamutlu değildi zaten. Ama fiyatına göre iyi kontrastı, parlaklığı ve hızı vardı.

2412F için durum nedir bilmiyorum. MAG 256F varken (Gelirse) hiçbiri önemli değil gerçi.

G2422 ve 12 modelini kullandım yani bu bütçede en iyisi mag256f deniyordu bende onda sorun yaşadım mesela 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu seri hiçbir zaman o kadar geniş gamutlu değildi zaten. Ama fiyatına göre iyi kontrastı, parlaklığı ve hızı vardı.

2412F için durum nedir bilmiyorum. MAG 256F varken (Gelirse) hiçbiri önemli değil gerçi.
.

G2422 ve 12 modelini kullandım yani bu bütçede en iyisi mag256f deniyordu bende onda sorun yaşadım mesela 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
Ne sorunu yaşadınız?

Panel kusurluydu beyaz renklerde sağ kısımda dairesel olarak mavi renk veriyordu 20 üstü sıkışmış piksel vardı ölü piksel de olabilir ama renk veriyordu.
Baya sıkıntılı gelmiş. Keşke değişim yapsaydinız. İyi monitör çünkü.

Baya sıkıntılı gelmiş. Keşke değişim yapsaydinız. İyi monitör çünkü.
Yani şuana kadar en uzun kullandığım monitör g2412 oldu herhangi bir sıkıntı yaratmadı bana yenilenmiş modelinde bu fiyata buldum az önce siparişini verdim incelemesinide foruma yazmayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,100,869
Üyeler
175,118
Son üye
Son Havale geçiren
Geri