viewsonic vx2758-2kp-mhd 27 ekranda baloncuklar oluyor

onurcenko

80+
Reaksiyon skoru
4
ben 1 ay falan önce viewsonic vx2758-2kp-mhd 27 monitör aldım aldığımda jelatin yok gibiydi sonra baloncuklar oluşmaya başladı ama jelatin yok gibi duruyor kullanan biri varsa monitörde jelatin var mıydı bilgilendirebilir mi kutu açılışı videosu izledim 28 tane hiç birinde jelatin açan yok ama benim ekranımda neden baloncuklar var çözemedim yardım ederseniz iyi olur

ben 1 ay falan önce viewsonic vx2758-2kp-mhd 27 monitör aldım aldığımda jelatin yok gibiydi sonra baloncuklar oluşmaya başladı ama jelatin yok gibi duruyor kullanan biri varsa monitörde jelatin var mıydı bilgilendirebilir mi kutu açılışı videosu izledim 28 tane hiç birinde jelatin açan yok ama benim ekranımda neden baloncuklar var çözemedim yardım ederseniz iyi olur
jelatin yok

resim_2022-06-27_012123458.png

telefonum odaklamadı bir türlü ama onlar hava kabarcığı bir bezle bastırıp silinde yok oluyor

Leke gibi duruyor sanki. Koruyucu tabaka da olabilir iyice baktın mı ?

yok leke değil bulanık çıktığından öyle gözüküyor fotoda bir türlü focuslamadı kamera uzaktan da gözükmüyor zorunlu böyle attım koruyucu tabaka varsa da çıkmıyor denedim çok fazla zarar vermemek için bıraktım artık bir sorun varsa servise yollayacağım ama koruyucu bir şeyse uğraşmak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,759
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri