🔥İndirim ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 240 Hz 9.499 TL - Vade Farksız 9 Taksit

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,294
Renk gamutu üst seviye, parlaklığı iyi ve standart IPS kontrastına sahip bir monitör. Hepsiburada da vade farksız 9 taksit var çok iyi, Vatan Bilgisayar da sepet indirimi düşürürseniz daha uyguna gelir

@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler.

Renk gamutu üst seviye, parlaklığı iyi ve standart IPS kontrastına sahip bir monitör. Hepsiburada da vade farksız 9 taksit var çok iyi, Vatan Bilgisayar da sepet indirimi düşürürseniz daha uyguna gelir

amazonda da aynı fiyat fakat vade farksız 3 taksit seçeneği ile sınırlı ah amazon ah seni de kaybettik

Aynı monitör Media Markt'ta 7300Tl ama 185Hz yazıyor modeli aynı olmasına rağmen Akakçe bile aynısı diye Media Markt'a yönlendirdi.

Bu monitör birkaç ay önce 6100TL civarına inmişti sepete atmıştım ama alamamıştım üzdü

Ah HB ah yaktın beni orada banliyim alamıyorum sizce vatandan mı alayım? Amazondan mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değer mi nasıl degerleri @İsimbulamajim var mı kronik sorun vesaire dostum? Gamutttur odur budur nasıl ne durumda fps oynuyorum hikayede takılıyorum arada sarar mı?

Ah HB ah yaktın beni orada banliyim alamıyorum sizce vatandan mı alayım? Amazondan mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değer mi nasıl degerleri @İsimbulamajim var mı kronik sorun vesaire dostum? Gamutttur odur budur nasıl ne durumda fps oynuyorum hikayede takılıyorum arada sarar mı?
hbden nasıl ban yedin ki

g65b ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,847
Üyeler
183,021
Son üye
eymnnn
Geri