🔥İndirim ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 2K 240 Hz 9.899 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,303
240 Hz ve renk gamutu oldukça iyi. Güzel fiyat.

Panel bilgileri için teşekkürler. @Tayfunns

alınır bence

Düşük/orta bütçedeki modellerinde parlaklık, kontrast düşük oluyordu, bu modelinde de idare eder kalmış ancak kötü yapmamışlar en azından. Bu sefer de kontrast haricinde fena olmamış.

Düşük/orta bütçedeki modellerinde parlaklık, kontrast düşük oluyordu, bu modelinde de idare eder kalmış ancak kötü yapmamışlar en azından. Bu sefer de kontrast haricinde fena olmamış.
180hz İPS almak yerine bu modele yönelmek daha doğru olur. İPS'ci arkadaşlar boşuna rog xg27acs'ye o kadar para vermesin. Onunda kontrast oranı zayıf. 6.6k'ya satılan gamepower sonic t80 ile aynı paneli kullanıyor. :D

180hz İPS almak yerine bu modele yönelmek daha doğru olur. İPS'ci arkadaşlar boşuna rog xg27acs'ye o kadar para vermesin. Onunda kontrast oranı zayıf. 6.6k'ya satılan gamepower sonic t80 ile aynı paneli kullanıyor. :D
Bazı kullanıcılar da '180 Hz ve 240 Hz farkı ne kadar olur'dan ötürü kalitesi daha yüksek olan 180 Hz monitör alabiliyor. Bir yandan QHD 240 Hz'i tam performansta alması var, bir yandan da 10k baremine doğru çıkılır mı konusu var kimi kullanıcıya göre.

Bazı kullanıcılar da '180 Hz ve 240 Hz farkı ne kadar olur'dan ötürü kalitesi daha yüksek olan 180 Hz monitör alabiliyor. Bir yandan QHD 240 Hz'i tam performansta alması var, bir yandan da 10k baremine doğru çıkılır mı konusu var kimi kullanıcıya göre.
Bu modelin renk gamutu çok yüksek zaten, diğer modellere kıyasla tek eksisi kontrast oranı. Kontrast oranı iyi olan modeller R27QE ve G65B. Bu model ikisinden de biraz daha iyi renk gamutuna sahip. Tabii biraz renkten feragat edip kontrast oranı iyi olan model almak görüntü kalitesi açısından daha mantıklı olur.

Boşuna xg27acs ve aw2724dm ye para dökmeye gerek yok. Markaya para dökmekten farkı yok çünkü. Renk açısından geride değil, kontrast oranları aynı ve parlaklık açısından kayda değer bir eksisi yok. 180hz yerine 240hz alınması lazım böyle bir durumda.

240 Hz ve renk gamutu oldukça iyi. Güzel fiyat.

Panel bilgileri için teşekkürler. @Tayfunns
4-5 ay önce 9k ya almıştım cs için kullanıyordum baya hoşuma gitmişti şimdi yan ekran kullanıyorum odyssey g8 aldığım için

LG GN 750 kullanıyorum.Sizce geçmeye değer mi? dcie oranı %82 1080p 240 hz .Viewsonic monitörün parlaklığı biraz düşük geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,920
Üyeler
183,030
Son üye
hoko
Geri