Neler Yeni

Viewsonic xg2405 hakkında sorularım

...!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
murat.ateş
Almaya karar verdiğimde hakkında kötü yorumlar gördüm 1ms moduna alınca parlaklık çok düşüyor vs.
Bazı yerlerde aslında 1ms olmadığını en iyi 1.87 ms gibi bir şey olduğunu ve genellikle 4ms ve üstündeymis gibi yazılar gördüm bu konu hakkında çok bilgim yok çoğu monitördemi böyle yoksa bu modelemi özel dersiniz.bütçem 1800 civarı

trevor_lency67

80+ Bronze
Peki kaç ms alırım
eğer ms takıntınız var ise tn panelli bir monitör alın ms daha sabittir,ıps monitörlerde 1ms 3ms gibi gözükür bazen,ama bu büyük bir sıkıntı değil sonuçta ıps alıyorsunuz ve 1ms ile 4ms arasında gözle görülecek kadar bir fark yok tabii E-sporcu değilseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

standart bir kullanıcıysanız ıps alın renk doygunluğu diğer panellere göre daha iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: ...!

...!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
murat.ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer ms takıntınız var ise tn panelli bir monitör alın ms daha sabittir,ıps monitörlerde 1ms 3ms gibi gözükür bazen,ama bu büyük bir sıkıntı değil sonuçta ıps alıyorsunuz ve 1ms ile 4ms arasında gözle görülecek kadar bir fark yok tabii E-sporcu değilseniz.

standart bir kullanıcıysanız ıps alın renk doygunluğu diğer panellere göre daha iyidir.
Arada büyük bir fark yoksa sıkıntı olmaz benim için ben sadece 1ms aldığım monitörde 8ms kullanmak hoş olmayacağı için tereddüt ettim

4ms ile 1ms arasında çok fark yokmu dersiniz ve bu monitör 4ms mi verir

trevor_lency67

80+ Bronze
Arada büyük bir fark yoksa sıkıntı olmaz benim için ben sadece 1ms aldığım monitörde 8ms kullanmak hoş olmayacağı için tereddüt ettim

4ms ile 1ms arasında çok fark yokmu dersiniz ve bu monitör 4ms mi verir
o kadar teknik bilgiye sahip değilim ama direk 4ms vereceğini zannetmem. 8ms ancak tasarım/fotoğrafçılık için üretilen ıps monitörlerde görürsünüz. zaten alacağınız mönitör gaming için olucak çok da takmayın bence

• Beğen
Reaksiyonlar: ...!

...!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
murat.ateş
Up

...!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
murat.ateş
Bu monitörde ışık sızması ve 1ms moduna alınca ekran kararması oluyormuş doğrumu ? bilen birisi varmı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,255
Üyeler
169,697
Son üye
yenibiri12321423
Top Bottom