VIP Oda İçi̇n Mouse Öneri̇si̇

Selamlar, kafeme kuracağım vip odalarım için mouse bakıyorum ama bir türlü karar veremedim razer, logitech, steelseries, benQ, Asus marka olarak tercihlerim bunlar varsa öneriniz sevinirm arkadaşlar
bundan alın hocam guzel mouse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o fiyatlara olsa tercih edebilirdim şahsi olarakta uzun yıllardır kullanırım ama maalesef o fiyatlarda yok. saddd
nasıl yok :D https://www.amazon.com.tr/Zowie-320...ocphy=1012763&hvtargid=pla-850629822362&psc=1

açıkcası benım kafem olsa temız garantılı mouseları toplardım 2.el sıfır almanın hıç bı mantıgı yok zaten hemen eskıycek

bundan alın hocam guzel mouse

nasıl yok :D https://www.amazon.com.tr/Zowie-320...ocphy=1012763&hvtargid=pla-850629822362&psc=1

açıkcası benım kafem olsa temız garantılı mouseları toplardım 2.el sıfır almanın hıç bı mantıgı yok zaten hemen eskıycek
kablosuz düşünmüyorum çalınma ihtimali yüksek 2 sene sonra bataryası öldüğünde sürekli kablolu kullanmak gerekicek vs o tarz dezavantajları var lakin benQ o fiyata ilk kez sizden görüyorum. Araştırdığımda bile bulamamıştım bakıp değerlendireceğim çok teşekkür ettim dostum.

bu arada 2.el almanın da şöyle bir kötü yanı var toplu halde alacağın için aynı mousedan bir sürü bulamıyorsun bulsan garantisi bitmiş yada kafe çıkması oluyor. Tek tek alıyım 2. el alıyım desen birisine bir şey oldugunda hangi ürün kimin adına faturalıydı garantisi kimin üstüneydi vs çok uğraşıyorsun. Hem de söylediğin kadar çabukta eskimiyor aslında ekipmanlar yani bu senn kafende ki kitleye de bağlı tabi ama bende o tarz bir durum olmuyor. sıfır almanın avantajı büyük en ufak sorunda yolla firmaya sıfırı gelsin 2 sene kafan rahat :)

cafeye wireless mouse biraz zor.
çok doğru çalınmasını geçtim onu hallederiz bir şekilde ama 2 sene sonra batarya ömrü çok düşeceği için bize yetmeyecek ve 2 sene sonra mouse değiştirmek zorunda bırakacak bizi

vip oda dedi oraya bakan vardır bence uyar ya
güvenlikten yana sorun belki 100/1 olur onuda hallederiz ama pil sıkıntısı 1-2 yıl sonra başlar oda bizi cok yorar yoksa kablo derdinden tamamen kurtulmak için ekipmanları full wireless düşünmediğim değil

Selamlar, kafeme kuracağım vip odalarım için mouse bakıyorum ama bir türlü karar veremedim razer, logitech, steelseries, benQ, Asus marka olarak tercihlerim bunlar varsa öneriniz sevinirm arkadaşlar
Kanka şuan elimde linki yok ama hyperx haste mouse asiri iyi 650 lira bandinda üzmez googledan bak

Kanka şuan elimde linki yok ama hyperx haste mouse asiri iyi 650 lira bandinda üzmez googledan bak
incelemelerini vs izledim almayı da düşünüyordum aslında ama delikli yapısı yüzünden üzerine bir şeyler döküldüğünde kolay bozulabilecek olması beni korkuttu ondan dolayı vazgeçtim diyebilirim kanka

incelemelerini vs izledim almayı da düşünüyordum aslında ama delikli yapısı yüzünden üzerine bir şeyler döküldüğünde kolay bozulabilecek olması beni korkuttu ondan dolayı vazgeçtim diyebilirim kanka
Valla kral kafe icinde bişey yeme içme serbestse evet sıkıntıda mouse üstüne dökcek kadar mal adam görmedim cünkü elinin altinda hadi klavyeyi anlarimda mouse binde 1 ,zaten delikli yapinin altinda switchleri korumak için plaka var yani no problema hem vip e de yakişir biz burda int kafeye gidiyoruz mouse 102 203 aga ben 25k lik pc de oynuyorum kullandiğim mouse neden 102 203 olsun ki ha kötü demiyorum ancak üst düzey değil

Valla kral kafe icinde bişey yeme içme serbestse evet sıkıntıda mouse üstüne dökcek kadar mal adam görmedim cünkü elinin altinda hadi klavyeyi anlarimda mouse binde 1 ,zaten delikli yapinin altinda switchleri korumak için plaka var yani no problema hem vip e de yakişir biz burda int kafeye gidiyoruz mouse 102 203 aga ben 25k lik pc de oynuyorum kullandiğim mouse neden 102 203 olsun ki ha kötü demiyorum ancak üst düzey değil
valla g102 standart masalarımda var o yüzden bende üst düzey bir şeyler arıyorum bu dediğin mouse beni üzeceğini bende düşünmüyorum doğru diyorsun mouse bir şey dökmek zor olanı klavye ona oranla çok çok daha kolay ama işte ya dökülürsesi adamı düşündürüyor. Yine de tekrardan düşünüp değerlendirmeye alacağım brom çok sağolasın ilgin alakan için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,540
Üyeler
191,863
Son üye
psygin
Geri