VIP Oda İçi̇n Mouse Öneri̇si̇

Vip masaların fiyatı ne kadar olacak bende merak ettim.

wireless mouse çalınmasından değil ilerleyen zamanda batarya ömrü biteceğinden dolayı tercih edemiyorum maalesef arkadaşlar yoksa kablo derdinden kurtulmayı bende çok isterim :unsure:
asus tuf m3 fiyati gayet uygun malzeme kaliteside saglammis duyduguma göre ama hic deneyimleme firsatim olmadı youtubedan izlediklerimle tam internet kafe mousesi gibi duruyor

wireless mouse çalınmasından değil ilerleyen zamanda batarya ömrü biteceğinden dolayı tercih edemiyorum maalesef arkadaşlar yoksa kablo derdinden kurtulmayı bende çok isterim :unsure:
kabloluysa glorious model o falan tercih edebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kronik bu sakın ama sakın almayın

internet kafe fiyatları kaç TL oldu sizin orada merak ettim
standart masalar 12 tl dostum vip için belirlemedik daha fiyatı

Yalnız mouse seçerken yönüne dikkat edin. Yani aldığınız mouselar sadece sağ ele göre uygun olursa sorun çıkabilir.
sol el oynayan arkadaşlar için 2. yedek mouse tutuyorum elimde o konuda sorun yok kankam teşekkürler :)

kabloluysa glorious model o falan tercih edebilirsiniz

Kronik bu sakın ama sakın almayın
rival 600 modelini dün gece araştırırken kronik sorununu bende gördüm yine de teşekkürler

glorious kısmında ise bence vip'e gidebilecek bir mouse ama herkes tarafından bilinmediği için ve bizim işte birazda reklam piyasası önemli oldugu için razer'a yanaşıyorum gibi

asus tuf m3 fiyati gayet uygun malzeme kaliteside saglammis duyduguma göre ama hic deneyimleme firsatim olmadı youtubedan izlediklerimle tam internet kafe mousesi gibi duruyor
bir çok internet kafede kullanılıyor sağlamlık açısından tam vbir kafe mouseu diyebiliriz aslında ama ne tipine ısınabildim ne de vip'e yakıştırabildim daha çok standart masalar için kullanılır gibime geldi bakmadım bile yine de teşekkürler dostum önerin için

Vip masaların fiyatı ne kadar olacak bende merak ettim.
Valla şu an belirlemedik ama yakın zamanda açacağız inşallah o zaman buraya bir update yaparım :)

Son düzenleme:
standart masalar 12 TL dostum vip için belirlemedik daha fiyatı
İl neresi acaba? Bizim burda(Düzce) orta seviye kasa, monitör ve düşük seviye çevre birimler ile saati 5 TL'ye geliyor. Sizin kasa içeriği ve monitör ne seviyededir bilemem ama pahalı gibi grldi bana. Diğer yerlerde fiyatlar nasıldor bilmiyorum. Bizim burası uyguna geliyor da olabilir

İl Karabük çokta uzak değiliz aslında ama orta seviye kasa monitör ve düşük seviye çevre birimlerinin detayını bana biraz açıklarsan ve kaç masası olduğunu söylersen nasıl bu kadar ucuz fiyat verdiği konusunda belki bir tahmin yürütebilirim. Çünkü 3 sene önce 5 TL ye veriyordum saatini şu an o fiyatlara vermek güncel elektrik internet doğalgaz ve kira fiyatlarıyla neredeyse imkansız

İl Karabük çokta uzak değiliz aslında ama orta seviye kasa monitör ve düşük seviye çevre birimlerinin detayını bana biraz açıklarsan ve kaç masası olduğunu söylersen nasıl bu kadar ucuz fiyat verdiği konusunda belki bir tahmin yürütebilirim. Çünkü 3 sene önce 5 TL ye veriyordum saatini şu an o fiyatlara vermek güncel elektrik internet doğalgaz ve kira fiyatlarıyla neredeyse imkansız
tam neresi hocam 100. yıl falanmı

Geri