asus tuf m3 fiyati gayet uygun malzeme kaliteside saglammis duyduguma göre ama hic deneyimleme firsatim olmadı youtubedan izlediklerimle tam internet kafe mousesi gibi duruyorwireless mouse çalınmasından değil ilerleyen zamanda batarya ömrü biteceğinden dolayı tercih edemiyorum maalesef arkadaşlar yoksa kablo derdinden kurtulmayı bende çok isterim![]()
m3ü yanan vardı usbsi takılı olmadanasus tuf m3 fiyati gayet uygun malzeme kaliteside saglammis duyduguma göre ama hic deneyimleme firsatim olmadı youtubedan izlediklerimle tam internet kafe mousesi gibi duruyor
Selamlar, kafeme kuracağım vip odalarım için mouse bakıyorum ama bir türlü karar veremedim razer, logitech, steelseries, benQ, Asus marka olarak tercihlerim bunlar varsa öneriniz sevinirm arkadaşlar
kabloluysa glorious model o falan tercih edebilirsinizwireless mouse çalınmasından değil ilerleyen zamanda batarya ömrü biteceğinden dolayı tercih edemiyorum maalesef arkadaşlar yoksa kablo derdinden kurtulmayı bende çok isterim![]()
Kronik bu sakın ama sakın almayın![]()
Steelseries Rival 600 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Steelseries Rival 600 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62446 ITOPYA'dawww.itopya.com
standart masalar 12 tl dostum vip için belirlemedik daha fiyatıinternet kafe fiyatları kaç TL oldu sizin orada merak ettim
sol el oynayan arkadaşlar için 2. yedek mouse tutuyorum elimde o konuda sorun yok kankam teşekkürlerYalnız mouse seçerken yönüne dikkat edin. Yani aldığınız mouselar sadece sağ ele göre uygun olursa sorun çıkabilir.
rival 600 modelini dün gece araştırırken kronik sorununu bende gördüm yine de teşekkürlerkabloluysa glorious model o falan tercih edebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kronik bu sakın ama sakın almayın
bir çok internet kafede kullanılıyor sağlamlık açısından tam vbir kafe mouseu diyebiliriz aslında ama ne tipine ısınabildim ne de vip'e yakıştırabildim daha çok standart masalar için kullanılır gibime geldi bakmadım bile yine de teşekkürler dostum önerin içinasus tuf m3 fiyati gayet uygun malzeme kaliteside saglammis duyduguma göre ama hic deneyimleme firsatim olmadı youtubedan izlediklerimle tam internet kafe mousesi gibi duruyor
Valla şu an belirlemedik ama yakın zamanda açacağız inşallah o zaman buraya bir update yaparımVip masaların fiyatı ne kadar olacak bende merak ettim.
İl neresi acaba? Bizim burda(Düzce) orta seviye kasa, monitör ve düşük seviye çevre birimler ile saati 5 TL'ye geliyor. Sizin kasa içeriği ve monitör ne seviyededir bilemem ama pahalı gibi grldi bana. Diğer yerlerde fiyatlar nasıldor bilmiyorum. Bizim burası uyguna geliyor da olabilirstandart masalar 12 TL dostum vip için belirlemedik daha fiyatı
tam neresi hocam 100. yıl falanmıİl Karabük çokta uzak değiliz aslında ama orta seviye kasa monitör ve düşük seviye çevre birimlerinin detayını bana biraz açıklarsan ve kaç masası olduğunu söylersen nasıl bu kadar ucuz fiyat verdiği konusunda belki bir tahmin yürütebilirim. Çünkü 3 sene önce 5 TL ye veriyordum saatini şu an o fiyatlara vermek güncel elektrik internet doğalgaz ve kira fiyatlarıyla neredeyse imkansız
evet dostumtam neresi hocam 100. yıl falanmı