Neler Yeni

Viper Mini almaya değer mi?

Arasadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Aras
Bütçe
400
400 e yakın bütçem var ve bulduğum en ideal F/p Mouse Viper Mini idi. Kullanmış olan, incelemesini izleyen veya bu bütçeye daha uygun Mouse bilenler yorum yapabilir mi ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
400 e yakın bütçem var ve bulduğum en ideal F/p Mouse Viper Mini idi. Kullanmış olan, incelemesini izleyen veya bu bütçeye daha uygun Mouse bilenler yorum yapabilir mi ?
Elin küçükse alabileceğin en iyi mouse olabilir. Gerçekten küçük bir mouse.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Eline uyduğuna eminsen alabilirsin. Çok küçük bir mouse.

Çıkabileceğin bütçe nedir? Elinin uzunluğu nedir? Tutuş şeklin de nedir?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Eline uyup uymadığını öğrenmen lazım. Mediamarkt'a fln gidersen orada var, deneyebilirsin uyuyor mu uymuyor mu diye. Eline uyuyorsa 10 numara mouse.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Valla bence dedikleri kadar kucuk degil. 1 ay once felan aldım ama henuz kullanmadim. Kutusunda duruyor. Elim kucuk değil ama fingertip olarak tam oluyor. 200 TL'ye itopya indiriminden almistim.

Edit: elim 19 cm bilekten orta parmak ucuna kadar. Nerdeyse tam oturuyor elime. Palm icin uygun bence

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
ömer
benim elim 17 cm palm tutuyorum ama bu gün yarın alacağım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Valla bence dedikleri kadar kucuk degil. 1 ay once felan aldım ama henuz kullanmadim. Kutusunda duruyor. Elim kucuk değil ama fingertip olarak tam oluyor. 200 TL'ye itopya indiriminden almistim.

Edit: elim 19 cm bilekten orta parmak ucuna kadar. Nerdeyse tam oturuyor elime. Palm icin uygun bence
Bence uygun değil. Benim elim 18 cm ve palm tutuyorum. Rahatsız oldum kullanmadım. Küçücük mouse.

Arasadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Aras
Orta elli ve claw tutuşlu biri için performansı uygun mu ?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Tekrar bu tarz bir konuda bu mouse için düşündüklerimi söyliyeyim. Elim 20CM bileğimden itibaren. İlk başta benim elim büyük olduğu için kullanamam diye düşünmüştüm ama benim için öyle olmadı. Ergonomisi iyi olduğu için palm tutuş yapsam bile parmağım en fazla yarım cm gibi bir mesafe mouse tuşlarından taşıyor. Bence alabilirsiniz, elinizin büyüklüğü çok önemli değil bu farede. Macro yok onu söyleyeyim. Güzel bir mouse pad'de alınca çok güzel kayıyor. Kabloları aşırı hafif, güzel bir kablo düzeni yaparsanız kablosuz mouse gibi oluyor. Hiç hissetmiyorsunuz kabloyu. Bir de ışıklandırması var arka kısmında, tatlı duruyor o da. Diyeceklerim bu kadar, "bence" alınabilecek en iyi mouse o fiyat bandında.

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Tekrar bu tarz bir konuda bu mouse için düşündüklerimi söyliyeyim. Elim 20CM bileğimden itibaren. İlk başta benim elim büyük olduğu için kullanamam diye düşünmüştüm ama benim için öyle olmadı. Ergonomisi iyi olduğu için palm tutuş yapsam bile parmağım en fazla yarım cm gibi bir mesafe mouse tuşlarından taşıyor. Bence alabilirsiniz, elinizin büyüklüğü çok önemli değil bu farede. Macro yok onu söyliyeyim. Güzel bir mouse pad'de alınca çok güzel kayıyor. Kabloları aşırı hafif, güzel bir kablo düzeni yaparsanız kablosuz mouse gibi oluyor. Hiç hissetmiyorsunuz kabloyu. Bir de ışıklandırması var arka kısmında, tatlı duruyor o da. Diyeceklerim bu kadar, "bence" alınabilecek en iyi mouse o fiyat bandında.
11 cm mouse. Senin avuç için kadar. Nasıl kullanabildin? Benim elim 18 cm. Kullanamadım.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
230 liraya aldim kullanıyorum memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,453
Üyeler
161,857
Son üye
akaimetsu
Top Bottom