Elin küçükse alabileceğin en iyi mouse olabilir. Gerçekten küçük bir mouse.400 e yakın bütçem var ve bulduğum en ideal F/p Mouse Viper Mini idi. Kullanmış olan, incelemesini izleyen veya bu bütçeye daha uygun Mouse bilenler yorum yapabilir mi ?
Eline uyup uymadığını öğrenmen lazım. Mediamarkt'a fln gidersen orada var, deneyebilirsin uyuyor mu uymuyor mu diye. Eline uyuyorsa 10 numara mouse.400 e yakın bütçem var ve bulduğum en ideal F/p Mouse Viper Mini idi. Kullanmış olan, incelemesini izleyen veya bu bütçeye daha uygun Mouse bilenler yorum yapabilir mi ?
El uzunluğumu bilmiyorum ama orta boyutta pençe tutuşu belirttiğim gibi 400Çıkabileceğin bütçe nedir? Elinin uzunluğu nedir? Tutuş şeklin de nedir
Bence uygun değil. Benim elim 18 cm ve palm tutuyorum. Rahatsız oldum kullanmadım. Küçücük mouse.Valla bence dedikleri kadar kucuk degil. 1 ay once felan aldım ama henuz kullanmadim. Kutusunda duruyor. Elim kucuk değil ama fingertip olarak tam oluyor. 200 TL'ye itopya indiriminden almistim.
Edit: elim 19 cm bilekten orta parmak ucuna kadar. Nerdeyse tam oturuyor elime. Palm icin uygun bence
11 cm mouse. Senin avuç için kadar. Nasıl kullanabildin? Benim elim 18 cm. Kullanamadım.Tekrar bu tarz bir konuda bu mouse için düşündüklerimi söyliyeyim. Elim 20CM bileğimden itibaren. İlk başta benim elim büyük olduğu için kullanamam diye düşünmüştüm ama benim için öyle olmadı. Ergonomisi iyi olduğu için palm tutuş yapsam bile parmağım en fazla yarım cm gibi bir mesafe mouse tuşlarından taşıyor. Bence alabilirsiniz, elinizin büyüklüğü çok önemli değil bu farede. Macro yok onu söyliyeyim. Güzel bir mouse pad'de alınca çok güzel kayıyor. Kabloları aşırı hafif, güzel bir kablo düzeni yaparsanız kablosuz mouse gibi oluyor. Hiç hissetmiyorsunuz kabloyu. Bir de ışıklandırması var arka kısmında, tatlı duruyor o da. Diyeceklerim bu kadar, "bence" alınabilecek en iyi mouse o fiyat bandında.
230 liraya aldim kullanıyorum memnunum400 e yakın bütçem var ve bulduğum en ideal F/p Mouse Viper Mini idi. Kullanmış olan, incelemesini izleyen veya bu bütçeye daha uygun Mouse bilenler yorum yapabilir mi ?