Viper v3 pro vs lamzu maya x vs gpx süperlight 2

Hmm çok fark yoksa boyut olarak sorun olmaz. Tabi stok beklemekte sıkıntı 4 aydır yokmuş. 2. El üründe sevmiyorum eski sahibi nası kullandı falan hijyenik açıdan yani. O yüzden direkt gpx 2 en iyi seçenek duruyor
1755610249997.webp

2.5kya aldığın mouse ile 10kya aldığın mouseun içerik anlamında hiç bir farkı olmayacak. 1.5k üstü herhangi bir mouse 3395/3950, nordic52840 kullanıyor zaten. 2.5-3k bandında para ödediğin şey marka, batarya süresi, kaplama kalitesi(çok büyük farklar değil) vs gibi basit şeyler oluyor haberin olsun. Superlight2de de mchoose a5ultra/a7de de aynı performansı alırsın ama superlightta batarya sonsuz :d + logitech markasından dolayı ekstra para ödüyorsun. Piyasanın yarısı zaten gpx cloneu. Param çok diyorsan superlight 2 al geç yok gerek yok diyorsan mchooselara yönel çünkü 8k bütçede alacağın bir mouseun sana tek katkısı 8klık mouseum var gülümsemesinden başka bir şey sunmayacak. Bu tarz butik ürünler de genelde zaten wraithtte var. Distribütör olmayan firmalardan uzak dur.
Hocam Maya X wireless için ne düşünüyorsun? Sence Superlight 2 yerine daha f/p olarak tercih edilebilir bir mouse mudur?

Hocam Maya X wireless için ne düşünüyorsun? Sence Superlight 2 yerine daha f/p olarak tercih edilebilir bir mouse mudur?
Maya x güzel mouse, lamzu ürünlerinde qc çok iyi diğer butik ürünlere göre. Benim için tek eksisi altı delikli sigara kullandıgım için çok toz kaçıyor delikten :D

2.5kya aldığın mouse ile 10kya aldığın mouseun içerik anlamında hiç bir farkı olmayacak. 1.5k üstü herhangi bir mouse 3395/3950, nordic52840 kullanıyor zaten. 2.5-3k bandında para ödediğin şey marka, batarya süresi, kaplama kalitesi(çok büyük farklar değil) vs gibi basit şeyler oluyor haberin olsun. Superlight2de de mchoose a5ultra/a7de de aynı performansı alırsın ama superlightta batarya sonsuz :d + logitech markasından dolayı ekstra para ödüyorsun. Piyasanın yarısı zaten gpx cloneu. Param çok diyorsan superlight 2 al geç yok gerek yok diyorsan mchooselara yönel çünkü 8k bütçede alacağın bir mouseun sana tek katkısı 8klık mouseum var gülümsemesinden başka bir şey sunmayacak. Bu tarz butik ürünler de genelde zaten wraithtte var. Distribütör olmayan firmalardan uzak dur.
malzeme kalitesi farkı oluyor ama, shape aynı olsada kullanilan plastik kötüyse mousedan soğutuyor seni

Maya x güzel mouse, lamzu ürünlerinde qc çok iyi diğer butik ürünlere göre. Benim için tek eksisi altı delikli sigara kullandıgım için çok toz kaçıyor delikten :D
Anladım kral çok teşekkür ederim bilgilendirmen için :D Ben de sigara kullanıyorum da PC başında içmem saçma sapan takıntılarım var mlsf. Ay sonu alacağım bu mouse u 5200 TL şu an umarım zamlanmaz 1 haftada :D

scyrox,a7 vs örnek olarak malzeme olarak gayet iyiler bence.
kullanmadigim için bir şey diyemem tabi onlara ama örnek vermem gerekirse glorious model o'nun plastiği çok hoşuma gidiyor benim. özellikle yüzük ve serçe parmakla tuttugumuz sağ kısmı (ayni zamanda sol kısmıda) çok yumuşacık, sanki içine bastırsam şeklini değiştirebilecekmisim gibi hissettiriyor (falım sakız gibi kıvamı var) ama yanlış anlaşılmasın sağlamlık konusunda bir kusur değil bu, 3 yıl kablolu modeli kullandım en ufak sorun yaşamadım. son 5 yılda deneyimledigim fareler sırasıyla 1- model o kablolu 2- razer deathadder v2 mini (laptopta kullanmak icin almıştım bunu) 3- furylevel z1 (ilk kablosuz mouse deneyimim) ve 4- model o kablosuz.

kağıt üzerinde sensörü en iyi olan furylevel z1 3395 sensör ile geliyor, fakat boyutunun küçük olması ve plastiginin biraz bana sert gelmesi nedeniyle tekrar gidip model o kablosuz aldım. çünkü 3 senelik kablolu model o deneyimim diğer hepsinden daha iyiydi. malzeme kalitesi olarakta en berbat razer olan diyebilirim, zaten çok ucuza almıştım zamaninda 250 tl civarina fakat ufacık boyuna rağmen sadece sağ el için dizayn edilmesi berbat ötesi bir şey. hani o mouseya eli oturup ergonomik şekilde palm tutuş yapabilen biri max 10 yaşında falan olması lazım, ayrıca plastiğide tıpkı düğünlerde oturuan plastik sandalyeler gibi, semsert ve 10 dk tuttuktan sonra bırakasin geliyor fareyi.

wraith fan boyu olmayın arkadaşlar, tamam güzel ürünler getiriyolar falan da, adamlar kaç bin tl lik üründe bile kargo kitliyor, taksit yok falan fişman, biraz kendi hakkınızı savunun, böyle pohpohlayıp babanızın dükkanıymış gibi alışveriş yaparsanız üzülürsünüz. Amazon, hepsiburadanın sunduğu iade politikalarının ve özellikle Amazon'un hızının yanından geçemez Wraith. Şöyle anlatayim, Gaming gen ve Wraithden çok alışveriş yaptım, gaming gen de hiç sorun yaşamadım çok şükür (1 mouse, 1 fan sogutucu almıştım), ama Wraith'den sorun yaşadığımda biraz uğraştırmıştı (bütün limited edition mousepadleri aldım, 1 tane flex sleeve almıştım, 1 tane de mouse), çok deli paralar kazandılar son birkaç yılda bir şey demiyorum ancak iade politikaların beğenmiyorum. Mouse aldınız sensörü tozlandı mesela ama sorunlu bir mouse iadeden geri dönebilir sırf sensörü biraz tozlu diye. Yaptıkları iş güzel, baya bir markayı bizimle buluşturdular bunu canı gönülden destekliyorum ancak satış sonrası destek olarak zayıflar bunu kabul etmek lazım. Her neyse GPX2 hayirli olsun mu diyelim o zaman @loewry :blobdance:

Geri