Hmm çok fark yoksa boyut olarak sorun olmaz. Tabi stok beklemekte sıkıntı 4 aydır yokmuş. 2. El üründe sevmiyorum eski sahibi nası kullandı falan hijyenik açıdan yani. O yüzden direkt gpx 2 en iyi seçenek duruyor
Hmm çok fark yoksa boyut olarak sorun olmaz. Tabi stok beklemekte sıkıntı 4 aydır yokmuş. 2. El üründe sevmiyorum eski sahibi nası kullandı falan hijyenik açıdan yani. O yüzden direkt gpx 2 en iyi seçenek duruyor
Hocam Maya X wireless için ne düşünüyorsun? Sence Superlight 2 yerine daha f/p olarak tercih edilebilir bir mouse mudur?2.5kya aldığın mouse ile 10kya aldığın mouseun içerik anlamında hiç bir farkı olmayacak. 1.5k üstü herhangi bir mouse 3395/3950, nordic52840 kullanıyor zaten. 2.5-3k bandında para ödediğin şey marka, batarya süresi, kaplama kalitesi(çok büyük farklar değil) vs gibi basit şeyler oluyor haberin olsun. Superlight2de de mchoose a5ultra/a7de de aynı performansı alırsın ama superlightta batarya sonsuz :d + logitech markasından dolayı ekstra para ödüyorsun. Piyasanın yarısı zaten gpx cloneu. Param çok diyorsan superlight 2 al geç yok gerek yok diyorsan mchooselara yönel çünkü 8k bütçede alacağın bir mouseun sana tek katkısı 8klık mouseum var gülümsemesinden başka bir şey sunmayacak. Bu tarz butik ürünler de genelde zaten wraithtte var. Distribütör olmayan firmalardan uzak dur.
Maya x güzel mouse, lamzu ürünlerinde qc çok iyi diğer butik ürünlere göre. Benim için tek eksisi altı delikli sigara kullandıgım için çok toz kaçıyor deliktenHocam Maya X wireless için ne düşünüyorsun? Sence Superlight 2 yerine daha f/p olarak tercih edilebilir bir mouse mudur?
malzeme kalitesi farkı oluyor ama, shape aynı olsada kullanilan plastik kötüyse mousedan soğutuyor seni2.5kya aldığın mouse ile 10kya aldığın mouseun içerik anlamında hiç bir farkı olmayacak. 1.5k üstü herhangi bir mouse 3395/3950, nordic52840 kullanıyor zaten. 2.5-3k bandında para ödediğin şey marka, batarya süresi, kaplama kalitesi(çok büyük farklar değil) vs gibi basit şeyler oluyor haberin olsun. Superlight2de de mchoose a5ultra/a7de de aynı performansı alırsın ama superlightta batarya sonsuz :d + logitech markasından dolayı ekstra para ödüyorsun. Piyasanın yarısı zaten gpx cloneu. Param çok diyorsan superlight 2 al geç yok gerek yok diyorsan mchooselara yönel çünkü 8k bütçede alacağın bir mouseun sana tek katkısı 8klık mouseum var gülümsemesinden başka bir şey sunmayacak. Bu tarz butik ürünler de genelde zaten wraithtte var. Distribütör olmayan firmalardan uzak dur.
Anladım kral çok teşekkür ederim bilgilendirmen içinMaya x güzel mouse, lamzu ürünlerinde qc çok iyi diğer butik ürünlere göre. Benim için tek eksisi altı delikli sigara kullandıgım için çok toz kaçıyor delikten![]()
scyrox,a7 vs örnek olarak malzeme olarak gayet iyiler bence.malzeme kalitesi farkı oluyor ama, shape aynı olsada kullanilan plastik kötüyse mousedan soğutuyor seni
kullanmadigim için bir şey diyemem tabi onlara ama örnek vermem gerekirse glorious model o'nun plastiği çok hoşuma gidiyor benim. özellikle yüzük ve serçe parmakla tuttugumuz sağ kısmı (ayni zamanda sol kısmıda) çok yumuşacık, sanki içine bastırsam şeklini değiştirebilecekmisim gibi hissettiriyor (falım sakız gibi kıvamı var) ama yanlış anlaşılmasın sağlamlık konusunda bir kusur değil bu, 3 yıl kablolu modeli kullandım en ufak sorun yaşamadım. son 5 yılda deneyimledigim fareler sırasıyla 1- model o kablolu 2- razer deathadder v2 mini (laptopta kullanmak icin almıştım bunu) 3- furylevel z1 (ilk kablosuz mouse deneyimim) ve 4- model o kablosuz.scyrox,a7 vs örnek olarak malzeme olarak gayet iyiler bence.