Viper V3 PRO vs Razer DeathAdder V4 PRO hangisi daha iyi?

W4IT

80+
Reaksiyon skoru
27
Sizce V4 pro beklenmeli mi yoksa V3 viper zaten yeterli mi? Özellikle optik scroll tuşu çok konuşuldu fakat sorunlu gelebileceğini söyleyen bir kesimde var.
Çok kararsız kaldım. Deathadder V4 PRO'nun fiyatını 8K olarak bekliyorum Viper 6 k lara düşmüş sizce beklemeli miyim?

bence ikisi de alınmaz 3klık mouselar bile işinizi fazlasıyla görür 7k civarına magnezyum mouse alınır fantezi için o da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde yanlış kategoride açmışsın

Sizce V4 pro beklenmeli mi yoksa V3 viper zaten yeterli mi? Özellikle optik scroll tuşu çok konuşuldu fakat sorunlu gelebileceğini söyleyen bir kesimde var.
Çok kararsız kaldım. Deathadder V4 PRO'nun fiyatını 8K olarak bekliyorum Viper 6 k lara düşmüş sizce beklemeli miyim?
V3 pro geçen 4355 civarıydı hala öyle mi bilmiyorum amazonda

V4 pro ne kadardan çıkar diye bende merak ediyorum viper V3 pro dan daha iyi deniliyor detaylı incelemedim

bence ikisi de alınmaz 3klık mouselar bile işinizi fazlasıyla görür 7k civarına magnezyum mouse alınır fantezi için o da

birde yanlış kategoride açmışsın
Önerebilir misin acaba?

Beyaz Viper V3 Proyu 4400'e faizsiz taksitle aldım. Bundan önce ajazz 159 pro vardı buna geçince waow diyeceğim hiçbir şey olmadı bence 6-7k verilmez asla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,198
Üyeler
183,396
Son üye
Fevzi_
Geri