Neler Yeni

Virüs aşısı olacakmısınız ?

Hawkz

80+ Bronze
Doktorlar öldürmüyor doktorlara Şunu yap bunu yyap diyorlar mecbur yapıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne diyor bu ya kardeşim bi dur artık Sen anlamıyormusun adam pozitif çıkıyor adama bi ton ilaç veriyorlar adam ilaçla kötüleşiyor hastaneye yatırıyorlar ordadanda ahirete
ULAN VERİLEN İLAÇLARIN DOZAJI SENİN YUTTUĞUN PAROL'UN 10 DA 1'İ. Ya bi bitin ya vallahi bak boşsunuz bomboş. Topluma zararsınız. Yararınız yok bari zararınız olmasın. 65 yaşında ninem erken teşhis konuldu ve 1 günde 2 kere 9 doz ilaç aldı. Kendisi tansiyon hastası idi. Aldığı ilaçlar sayesinde virüs ak ciğere tutunamadan vücudu direnç gösterdi. Ama aynı şekilde aynı zamanda hasta olan belirti göstermeye başlayan teyzem 2 gün daha geç tedaviye başladı. Şuan sırt ağrısı, eklem ağrısı yaşıyor. Hastalık yüzünden zatürre geçirdi çünkü ilaçları almadı, ciğerlerine tutundu. Teyzem ninemden 20 yaş daha küçük ve iyi bir bünyeye sahip. BOŞSUNUZ BOŞ.

@Hawkz kardeşim yaşın küçük belli bu konulara girme

Kardeşim tamam haklısınız ama şaşırcaksınız beyninize yazın beni şaşırcagını gün beni hatırlarsınız
Mantık, zeka, akıl gibi kavramların yaş ile alakası yok vallahi küfür edicem şimdi sana beyinsiz herif

Zırto

80+ Bronze
ULAN VERİLEN İLAÇLARIN DOZAJI SENİN YUTTUĞUN PAROL'UN 10 DA 1'İ. Ya bi bitin ya vallahi bak boşsunuz bomboş. Topluma zararsınız. Yararınız yok bari zararınız olmasın. 65 yaşında ninem erken teşhis konuldu ve 1 günde 2 kere 9 doz ilaç aldı. Kendisi tansiyon hastası idi. Aldığı ilaçlar sayesinde virüs ak ciğere tutunamadan vücudu direnç gösterdi. Ama aynı şekilde aynı zamanda hasta olan belirti göstermeye başlayan teyzem 2 gün daha geç tedaviye başladı. Şuan sırt ağrısı, eklem ağrısı yaşıyor. Hastalık yüzünden zatürre geçirdi çünkü ilaçları almadı, ciğerlerine tutundu. Teyzem ninemden 20 yaş daha küçük ve iyi bir bünyeye sahip. BOŞSUNUZ BOŞ.
Ya bak kardeşim benim dedem 91 yasında corona oldu ilaç almamak için ortalıgı yıktı almadı kurtuldu 91 yasında bak onun eşide yani 95 yasında oda corona oldu ilaç aldı aldıktan 1 hafta sonra vefat etti

Nedense ilaç almayanlar vefat ediyor yav acaba neden

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
@Mehmet Yılmaz
konuya el atar mısın sana zahmet
halk sağlığını tehdit eden unsurların propagandası yapılıyor.

Hawkz

80+ Bronze
Ya bak kardeşim benim dedem 91 yasında corona oldu ilaç almamak için ortalıgı yıktı almadı kurtuldu 91 yasında bak onun eşide yani 95 yasında oda corona oldu ilaç aldı aldıktan 1 hafta sonra vefat etti

Sadece kendi ailende yaşanan olası duruma bakarak mı koronanın yalan olduğu ilaçların öldürücü olduğu kanısına vardın. Grafiklere baksana ***** herif

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Dostum bak ilaçlar için 4 aşama var
Faz4te bunlar ayrıntılı oturulup makaleler yazılıyor
Tabii sen okumaktan da aciz olduğundan boşuna anlatıyorum

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Koronanın ilacı yok sanırsam zaten.Bir tane ilaç kullanıyorlar.

Zırto

80+ Bronze
Sadece kendi ailende yaşanan olası duruma bakarak mı koronanın yalan olduğu ilaçların öldürücü olduğu kanısına vardın. Grafiklere baksana ***** herif
Ne kardeşim her yerde duyuluyyor benim akrabalarımda hep corona oldu hiç biri ilaç almadı hepsi grip bile olmadan atlattı başkalarıda öyle her yerde duyuluyor 95 yasında ilaç alan sadece bizim ailede nenem vardı oda vefat etti dedem 91 yasında ilaç almadan kurtuldu

Hawkz

80+ Bronze
Ne kardeşim her yerde duyuluyyor benim akrabalarımda hep corona oldu hiç biri ilaç almadı hepsi grip bile olmadan atlattı başkalarıda öyle her yerde duyuluyor 95 yasında ilaç alan sadece bizim ailede nenem vardı oda vefat etti dedem 91 yasında ilaç almadan kurtuldu
Seni pataklamak lazım yoksa sen iflah olmazsın dayı

Zırto

80+ Bronze

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ya abi şaka gibi ya sen git saatlerini harca araştırma yap bunlar da gelsin ilaçları doktorlar okumuyor bilmem ne desin . Sadece şunların sallayıp attıkları şeyler için gece uyuyamayan doktorlar var
Cidden anlamıyorum
Of biraz daha burda kalsam telefonu kıracam Cidden kıracam

Yazıklar olsun
Başka da bir şey demiyorum

Zırto

80+ Bronze
Seni pataklamak lazım yoksa sen iflah olmazsın dayı
Kardeşim dicek laf bulamıyorsun boş boş konusuyorsun yok beyin yoksunu yok pataklicam yok ***** git lan forumdan deli etme insanı

Kardeşim dicek laf bulamıyorsun boş boş konusuyorsun yok beyin yoksunu yok pataklicam yok ***** git lan forumdan deli etme insanı
***** olan küfür değil bu arada

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Cidden yapanlarda Yahudi var diye olmayacak mısınız?
O zaman bilgisayar da alma. Hatta bazı yiyeceklerini, kıyafetlerini de alma.

Diğer konu virüsü geçirmiş kişilere sorun kendileri de diyor zaten ilaçlar ağır diye.
Sabah ları 8 tane ilaç kullanıyorlar
Mesela Ekin Kollama (TAA) videosunda günde 8 tane hap yuttum dedi. Virüsü atlattıktan sonra da organlarında hasar oluşmuş ilaçlardan dolayı. Ama unutmayın o ilaçlar/sağlık çalışanları olmasa hayatta kalamazsınız. İleride bu ilaçlar da düzelecek ama anlamıyorum siz bildiğiniz bilim adamları/doktorlar insan öldürüyor diyorsunuz. Belli bir ilacı aşısı varda onlar mı yapmıyor? Lütfen araştırın. Lütfen...
Ve birde ülkemizin ilgilenmediğini söylüyorsunuz. Adamı testi Pozitif çıktığı anda telefonuna SMS, evine geldiğinde kapısının önünde ilaçları buluyor.

Kimse güvenmiyor aşıya zaten daha hiçbir şey belli değil Fazlar tamamlanmadı. @Mehmet Yılmaz lütfen konuya bir el at.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sabah ları 8 tane ilaç kullanıyorlar
Zikrin çok ama fikrin yok umarım bir gün hekimlere güvenmeyi öğrenirsiniz.
Eğer güvenmiyorsanız hacamatçılara gidebilirsiniz kardeşim hadi eyvallah 👋

Top Bottom