Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Koronavirüs hastalarına sıtma ilacı vermiyorlarmı?
Sıtma ilacı ilk başlarda veriliyordu artık verilmiyor. Bir etkisi olmadığı tespit edildi.Koronavirüs hastalarına sıtma ilacı vermiyorlarmı?
Nasip deelmiş.nasipte varsa
Sadece ağır geçirenleri hastaneye aldıklarından olabilir mi?Yav kardeşim siz niye her şeyi biliyormuş gibi konuşuyorsunuz hayatında hiç mi bir şeyi abartmadın 700 değil 7000 olsun seni mi kırıcam sokakta ve ya evinde ölen hiç bir koronalı görmedim ben hepsi hastane de ölmüş yani Ve çok değişik bir bilgi daha Türkiye de yaşayıp korona olan bir tane suriyeli yok bunlar bu memlekette yaşamıyor mu ? öleni geçtim korona olan yok korona herkes atıyor bir yerden
Lancet dergisinde yayınlanan makalede etkisiz olduğu ispatlandıKoronavirüs hastalarına sıtma ilacı vermiyorlarmı?
Aynen hatta kanser hastalarını da hastaneler öldürüyorSadece ağır geçirenleri hastaneye aldıklarından olabilir mi?
Dayım 38 yaşında, evde geçirdi hastalığı, adamı geçmiş olsun diye ne zaman arar olsam meşgul çalıyordu, meğerse hastaneyi mi artık nereyiyse ilaç istemek için arıyor ÇÜNKÜ ADAM AĞRIDAN UYUYAMIYOR BİLE!Ne kardeşim her yerde duyuluyyor benim akrabalarımda hep corona oldu hiç biri ilaç almadı hepsi grip bile olmadan atlattı başkalarıda öyle her yerde duyuluyor 95 yasında ilaç alan sadece bizim ailede nenem vardı oda vefat etti dedem 91 yasında ilaç almadan kurtuldu
Engelledim beyinsizi. Üzücü olan o herif gibi düşünen binler yüzbinler var. Yazık vallaha yazık.Aynen hatta kanser hastalarını da hastaneler öldürüyor
Bunlarla uğraşmaya değmez arkadaş ilgi istiyor galiba.
Kardeş adamın fikri zararlı bir fikir. Sadece bir fikir değil bir eylem. Yarın sana bana ona virüs bulaşırsa işte bunun gibi korona yalan diyen maske takmayan adamlar yüzünden.Burada 2-3 arkadaş arası sohbet dönmüyor, yazdıklarınızı herkes görüyor. Yanlış, kabul edilemez fikirlerinizi herkese açık yerlerde kendinize saklamanızı tavsiye ederim, diğer türlü sadece kaos ortamı oluşturuyorsunuz ve yanlış bilgi yayıyorsunuz.
Abi virüs yokmuş gel senle hastanede maskesiz siperliksiz tur attıralım arkadaşa öğrensin var mı yok mu?Burada 2-3 arkadaş arası sohbet dönmüyor, yazdıklarınızı herkes görüyor. Yanlış, kabul edilemez fikirlerinizi herkese açık yerlerde kendinize saklamanızı tavsiye ederim, diğer türlü sadece kaos ortamı oluşturuyorsunuz ve yanlış bilgi yayıyorsunuz.
Kardeşim susarmısın artık kapat konuyu benim düşüncem bu çok uzatıyorsun senin bana ***** ***** BEYİN YOKSUNU PATAKLİCAM BEN BUNU DEME hakkın yok @Mehmet YılmazKardeş adamın fikri zararlı bir fikir. Sadece bir fikir değil bir eylem. Yarın sana bana ona virüs bulaşırsa işte bunun gibi korona yalan diyen maske takmayan adamlar yüzünden.