Virüs aşısı olacakmısınız ?

Olm bize çip takacaklar sen neyin kafasını yaşıyorsun dödçsçsçsçs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm ben intel takmam
Amd de ısınıyor
Bana m1 çip takın valla kıyamet koparırım.

Şimdi görüntü işleme için de rtxden dolayı nvdia isterim kusura bakma dostum
😳

Olm bize çip takacaklar sen neyin kafasını yaşıyorsun dödçsçsçsçs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm ben intel takmam
Amd de ısınıyor
Bana m1 çip takın valla kıyamet koparırım.
Corsair Soğutucu al tak amd daha performanslı qwlewqjkejkpwq ewq

Bu adam ya çok iyi rp yapıyor ya da ciddi ciddi bunu savunuyor.
Olm alay ediyorum la üstteki mesajlarıma baksana
Bununla ilgili 3 kitap bitirdim sadece bu ay
10 15 makale okudum bunlar gelmiş bana saçma sapan sitelerin haberlerini atıyor gülüyorum sadece.

Boş yapmanın lüzumu yok. Aşı olmayınca havalı falan da olmayacağım.

Çevreye bakarım yan etkileri neler, işe yarıyor mu gibi.

Ona göre bende olurum.

Ben artık cevap yazmayacam ama lütfen araştırma yapmayı ve argüman üretmeyi öğrenin sayın koronaya inanmayan insanevlatları !

Çıldırıyorum ya cidden gelmiş kolesterol 700 olmuş diyor şaka gibi ya

500 oldu mu zaten kalp koronerleri dayanmıyor ve kardiyak arrest gerçekleşiyor bunlar neyin kafasını yaşıyor
Yav kardeşim siz niye her şeyi biliyormuş gibi konuşuyorsunuz hayatında hiç mi bir şeyi abartmadın 700 değil 7000 olsun seni mi kırıcam sokakta ve ya evinde ölen hiç bir koronalı görmedim ben hepsi hastane de ölmüş yani Ve çok değişik bir bilgi daha Türkiye de yaşayıp korona olan bir tane suriyeli yok bunlar bu memlekette yaşamıyor mu ? öleni geçtim korona olan yok korona herkes atıyor bir yerden

Şuanlık zorunlu değil ama yıl sonlarına doğru zorunlu olacaktır.Ama zorunlu olacağı söylendi,çünkü aşılar en fazla bir kaç yıl etkili.Alman aşısı en iyisi mesela 6 ay etkiliymiş 6 ayda 1 vurdurması zorunlu olacak o aşıyı vurduran kişinin.

Yav kardeşim siz niye her şeyi biliyormuş gibi konuşuyorsunuz hayatında hiç mi bir şeyi abartmadın 700 değil 7000 olsun seni mi kırıcam sokakta ve ya evinde ölen hiç bir koronalı görmedim ben hepsi hastane de ölmüş yani Ve çok değişik bir bilgi daha Türkiye de yaşayıp korona olan bir tane suriyeli yok bunlar bu memlekette yaşamıyor mu ? öleni geçtim korona olan yok korona herkes atıyor bir yerden
Ulan hala doktorlar öldürüyor diyorlar ya
Yemin ederim elim ayağım titriyor lan
Bazen boşuna okuyorum gibi hissediyorum ya vallahi elim ayağım titriyor ya

Geri