Neler Yeni

Virüs aşısı olacakmısınız ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Derin ve Suistimale açık konular ben naçizane tavsiyemi yaptım :) Dileyen Derinlemesine araştırıp inceleyebilir...
Ben de diyorum ki derinlemesine araştırma yapıp inceledim :)

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Coronaya inanmadığım için takmıyorum ve hiç bir şey olmadı bana tüm evlere girdim işimden dolayı maskesiz girdim hep grip bile olmadım
Sizin gibi maske takmayanlar yüzünden korona bu kadar yayıldı zaten.

Hawkz

80+ Bronze
Bir gün şaşırcaksın ama o gün hangi gün bakalım
Şaşırıyorum şaşırıyorum. Senin nasıl bu kadar beyinsiz olduğuna şarşırıyorum kusura bakmayın ben hakaret edeceğim çünkü bu herif anlamıyor. BU HERİF TOPLUM DÜŞMANI İŞTE BU HERİF VE BUNUN GİBİ ADAMLAR VİRÜSÜN YAYILMASINA SEBEBİYET VERİYOR ALLAH KAHRETSİN BAŞKA Bİ ŞEY DEMİYORUM BANLANIRSAMDA UMRUMDA DEĞİL

Rammstein

80+ Silver
İsteseniz de geçirdiyseniz ve yaşınız tutmuyorsa hiç olamayacaksınız, geçirdiyseniz ve yaşınız tutuyorsa ancak 6 ay sonra olabileceksiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çip var yiğen aşıda.
kolonya döken rbot.jpg

Souflikar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
MERT YILDIZ
Arkadaşlar ölen kişilerin koronadan öldüğünü düşünmüyorum ağır geçiren hastaların bir çoğu kronik rahatsızlıkları var ve verilen ilaçlar çok ağır adamın bünyesi kaldıramıyor o ilaçları bizim mahallede bir amcaya koronasın dediler ilaç verdiler 2 gün sonra arayıp testler karışmış korona değilsin dediler ilaçları kullanma amca diyorki ilaçlardan dolayı kolestrolüm 700 oldu az kaldı ölüyordum dedi yani adamın başına bir şey gelse hesabını verecek birisi yok

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Dostlar pandeminin ilk zamanları dünyadaki bütün genç insanlar ortak karar alarak ev karantinası başlatmıştı hatırlıyormusunuz? Bizim taşıyıcı olma ihtimalimiz daha yüksek diye. O zamanlar çok güzeldi herkes birbirini düşünerek hareket ediyordu. Şimdi kimisi ne maske takıyor ne elini doğru düzgün yıkıyor ne oturduğu kalktığı yere dikkat ediyor. Zaten bugün bu seviyede olmasıda böyle insanların yüzünden. Bugün bu memlekette sağlık çalışanlarının izine çıkamama sebebi bu tarz insanlar. Bugün belkide forumdan bir arkadaşımızın annesinin babasının işe gidememe sebebi bu insanlar. Kör cahil boş komplolar ile kafasını dolduran insanlara hiç bir şekilde anlaşamazsınız. Coronavirüse inanmıyorum diyenler bir zahmet covid19 hastalarının yattığı bölüme gidebilir veya çevresinde corona olduğunu iddia eden biriyle temasa geçebilir. Lütfen yapsın bunu.

Zırto

80+ Bronze
Bir aşı normalde 5 yılda anca üretilir böle 1 yılda üretilmez aptallık yapıp aşıyı olmayın belli amaçları

robin

80+ Silver
Dostum hayatın boyunca maskeyle sosyal mesafeyle mi yaşamayı düşünüyorsun? Ayrıca kuduz aşısı, su çiçeği aşısı vs.de olma nede olsa onlarıda türkler bulmadı?

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,621
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom