Neler Yeni

Virüs aşısı olacakmısınız ?

Hawkz

80+ Bronze
O zaman virüs çinden çıktığında ya mutasyon geçirdi, ölümcüllüğü azaldı yada bu bayılanlar vs. hep korku pompalama amaçlıydı.
Yorum yok hocam :D Hani beddua etmek gibi olmasın ama sizin başınıza veya eşinize dostunuza bir şey olduğu zaman vah tüh dersiniz :) Selametle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bir şeyi merak ediyorum ben halı yıkamada dağıtımcı olarak çalısıyorum fakat her eve girdim tek tek Evlere halı dagıttım maskesizde gittigim oldu ama 1 kere bana bir şey olmadı virüs çıkalı grip bile olmadım garip degilmi ben inanmıyorum bu coronaya Benim akrabamdan biri corona oldu takmıyordu coronayı hiç bir şey olmadı ona grip bile olmadı ama benim arkadasın arkadası corona oldu çok titizdi yok ölcem falan filan diye diye psikolojik olarak kendini öldürdü..
:D ?????????????????????????????????????

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
sanmam :/

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Ben bir şeyi merak ediyorum ben halı yıkamada dağıtımcı olarak çalısıyorum fakat her eve girdim tek tek Evlere halı dagıttım maskesizde gittigim oldu ama 1 kere bana bir şey olmadı virüs çıkalı grip bile olmadım garip degilmi ben inanmıyorum bu coronaya Benim akrabamdan biri corona oldu takmıyordu coronayı hiç bir şey olmadı ona grip bile olmadı ama benim arkadasın arkadası corona oldu çok titizdi yok ölcem falan filan diye diye psikolojik olarak kendini öldürdü..
Bende şu yazdığın son kısma inanmıyorum :)

Zırto

80+ Bronze
Yorum yok hocam :D Hani beddua etmek gibi olmasın ama sizin başınıza veya eşinize dostunuza bir şey olduğu zaman vah tüh dersiniz :) Selametle.

Ne ????? belli bir şey bu psikolojik olarak kendilerini kötü yapıyyorlar cahil gibi ??? yapma kardesım

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Aşı sizce şart mı?Bu virüsten sizce sürü bağışıklığı kurtulamaz mıyız?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,772
İsim
Taha yücel
çip takıcaklar bize yeğenim :D saka biyanada zorunlu olmadı sürece vurulmam ama bir yerde duymuştum kısırlık yapıyormuş doğrumu bilmem

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
.

Hocam ben virüs yok demiyorum ve dışarda maskemide çıkarmıyorum. Hatırlayan arkadaşlar olursa forumdan zamanında geçirdim. Ama aşı olayı hiç aklıma yatmıyor.

erny

80+ Bronze

Devam et maske takmamaya(!).

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Üst üste covid olan bir sürü insan var. Demekki belli bir zaman içinde bağışıklık kazanmamız zor.

T.P.G.

80+ Titanium
çip takıcaklar bize yeğenim :D saka biyanada zorunlu olmadı sürece vurulmam ama bir yerde duymuştum kısırlık yapıyormuş doğrumu bilmem
Kısırlık yapıyorsa iyi 3. araçlara gerek kalmayacak para cepte ben sevdim(!)

Virüs olup 2 ay sonra tekrar olanlar var.
Tüm Dünya aynı anda olursa ancak, ki bu da çok zor bir ihtimal.

Zırto

80+ Bronze
  • Hahaha
Reaksiyonlar: erny
Top Bottom