ArMTurk
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Spekületif olaylar o yüzden naçizane tavsiye... !Kaynağın ne kardeşim?
Spekületif olaylar o yüzden naçizane tavsiye... !Kaynağın ne kardeşim?
Yorum yok hocamO zaman virüs çinden çıktığında ya mutasyon geçirdi, ölümcüllüğü azaldı yada bu bayılanlar vs. hep korku pompalama amaçlıydı.
Ben bir şeyi merak ediyorum ben halı yıkamada dağıtımcı olarak çalısıyorum fakat her eve girdim tek tek Evlere halı dagıttım maskesizde gittigim oldu ama 1 kere bana bir şey olmadı virüs çıkalı grip bile olmadım garip degilmi ben inanmıyorum bu coronaya Benim akrabamdan biri corona oldu takmıyordu coronayı hiç bir şey olmadı ona grip bile olmadı ama benim arkadasın arkadası corona oldu çok titizdi yok ölcem falan filan diye diye psikolojik olarak kendini öldürdü..
Bunun ülke ile bir alakası yok.Şüphe etmem gayet normal.iyi o zaman seni burda hiç tutmayalım italyaya alalım siz
Bende şu yazdığın son kısma inanmıyorumBen bir şeyi merak ediyorum ben halı yıkamada dağıtımcı olarak çalısıyorum fakat her eve girdim tek tek Evlere halı dagıttım maskesizde gittigim oldu ama 1 kere bana bir şey olmadı virüs çıkalı grip bile olmadım garip degilmi ben inanmıyorum bu coronaya Benim akrabamdan biri corona oldu takmıyordu coronayı hiç bir şey olmadı ona grip bile olmadı ama benim arkadasın arkadası corona oldu çok titizdi yok ölcem falan filan diye diye psikolojik olarak kendini öldürdü..
Ne ????? belli bir şey bu psikolojik olarak kendilerini kötü yapıyyorlar cahil gibi ??? yapma kardesımYorum yok hocamHani beddua etmek gibi olmasın ama sizin başınıza veya eşinize dostunuza bir şey olduğu zaman vah tüh dersiniz
Selametle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?????????????????????????????????????
Hocam ben virüs yok demiyorum ve dışarda maskemide çıkarmıyorum. Hatırlayan arkadaşlar olursa forumdan zamanında geçirdim. Ama aşı olayı hiç aklıma yatmıyor.Yorum yok hocamHani beddua etmek gibi olmasın ama sizin başınıza veya eşinize dostunuza bir şey olduğu zaman vah tüh dersiniz
Selametle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?????????????????????????????????????
Ben bir şeyi merak ediyorum ben halı yıkamada dağıtımcı olarak çalısıyorum fakat her eve girdim tek tek Evlere halı dagıttım maskesizde gittigim oldu ama 1 kere bana bir şey olmadı virüs çıkalı grip bile olmadım garip degilmi ben inanmıyorum bu coronaya Benim akrabamdan biri corona oldu takmıyordu coronayı hiç bir şey olmadı ona grip bile olmadı ama benim arkadasın arkadası corona oldu çok titizdi yok ölcem falan filan diye diye psikolojik olarak kendini öldürdü..
Üst üste covid olan bir sürü insan var. Demekki belli bir zaman içinde bağışıklık kazanmamız zor.Aşı sizce şart mı?Bu virüsten sizce sürü bağışıklığı kurtulamaz mıyız?
Kısırlık yapıyorsa iyi 3. araçlara gerek kalmayacak para cepte ben sevdim(!)çip takıcaklar bize yeğenimsaka biyanada zorunlu olmadı sürece vurulmam ama bir yerde duymuştum kısırlık yapıyormuş doğrumu bilmem
Virüs olup 2 ay sonra tekrar olanlar var.Aşı sizce şart mı?Bu virüsten sizce sürü bağışıklığı kurtulamaz mıyız?
Takmıyorum zaten bir şey olmicanı bildigim için Gerek yok ağzımda saçma şeyi takmayaDevam et maske takmamaya(!).